16.6 C
Athens

Μπούργος: Θέλουμε δουλειά για να φτιάξουμε μια ομάδα ανάλογη της Μακάμπι

Ο Χερμάν Μπούργος μετά τον αποκλεισμό του Άρη από τη Μακάμπι υποστήριξε πως το επίπεδο του Conference είναι υψηλό και χρειάζεται αρκετή δουλειά για να φτάσει η ομάδα του την εμπειρία της Μακάμπι, με τον Αργεντινό να τονίζει πως ένα μικρό λάθος αρκεί για να αποκλειστείς από τη διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για τον αποκλεισμό: «Κάναμε ότι μπορούσαμε, παλέψαμε. Ακόμα και με μία νίκη 2-1 δεν καταφέραμε να περάσουμε αυτόν τον αντίπαλοι. Από την εμπειρία μου σας λέω πως οι αναμετρήσεις ήταν πολύ δύσκολες. Το είναι μία δυνατή διοργάνωση, θέλουμε δουλειά και χρόνο για να φτιάξουμε μία ομάδα ανάλογη με της Μακάμπι που έχει εμπειρία από τέτοιες διοργανώσεις. Θέλουμε δουλειά για να φτάσουμε εκεί».

Για το λάθος στο 1-1: «Σε αυτό το επίπεδο, με ένα μικρό λάθος, μένεις εκτός διοργάνωσης, φτάνει για να αποκλειστείς, όπως έγινε και σήμερα. Σε τέτοιο επίπεδο θα πρέπει όλοι οι παίκτες θα πρέπει να είναι στο 100%».

Για το γεγονός πως ο Άρης δέχθηκε για τέταρτο συνεχόμενο αγώνα γκολ: «Δεν με απασχολεί, η ομάδα είναι ακόμα στο στάδιο της δημιουργίας. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να φτιάξουμε μία ομάδα σε αυτό το επίπεδο»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς