18.2 C
Athens

Απόλλων: Με Μάντζιο στη Λιβαδειά

Ο Βαγγέλης Μάντζιος είναι στη διάθεση του Βελέντζα για το ματς με τον Λεβαδειακό και διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα

Ο Βαγγέλης Μάντζιος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Λευτέρη Βελέντζα για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό που θα διεξαχθεί την Κυριακή το βράδυ.
Η επιστροφή του έμπειρου επιθετικού δίνει μια επιπλέον λύση στη γραμμή κρούσης του Απόλλωνα. Οι πιθανότητες να είναι στο αρχικό σχήμα ο Μάντζιος είναι αρκετές, αφού στους αγώνες που έχει δώσει ως τώρα η «Ελαφρά Ταξιαρχία», έχουν διαπιστωθεί αδυναμίες στο επιθετικό κομμάτι.

Ο Βελέντζας σκέφτεται να κάνει ορισμένες αλλαγές σε σχέση με τους έντεκα που ξεκίνησαν στο ματς της πρεμιέρας με τη Λάρισα. Η σκέψη του κόουτς του Απόλλωνα είναι να πάει σε «σίγουρες λύσεις», με παίκτες που έχουν παιχνίδια στα πόδια τους.
Οι πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή (θα γίνει γνωστή αύριο) ο Άνταμ Τζανετόπουλος είναι αρκετές αφού ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Αντίθετα εκτός αποστολής, όπως όλα δείχνουν, θα μείνει ο Σικαμπάλα.

Όσον αφορά το θέμα προπονητή ο Αλκαράθ είναι το μεγάλο φαβορί. Ο 52χρονος Ισπανός κόουτς θα έχει την τελική συζήτηση με τον Γιάννη Κόντη και το πιθανότερο σενάριο είναι να βρεθεί την Δευτέρα στη Λιβαδειά για να πάρει μια πρώτη εικόνα για τον Απόλλωνα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς