21.4 C
Athens

«Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τη Μαρσέιγ για τη μεταγραφή του Ντε λα Φουέντε»

Οι Τούρκοι κάνουν λόγο για συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ για τη μεταγραφή του 21χρονου Αμερικανού εξτρέμ, ο οποίος φαίνεται να απέρριψε την πρόταση της Μπεσίκτας

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Τουρκία, ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τη Μαρσέιγ για τη μεταγραφή του Κόνραντ Ντε λα Φουέντε, με την Μπεσίκτας να αποσύρεται από τη διεκδίκηση της υπογραφής καθώς όλα δείχνουν ότι ο 21χρονος Αμερικανός διάλεξε τους πρωταθλητές Ελλάδας για τη συνέχεια της καριέρας του.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται σχετικά στα τούρκικα αλλά και γαλλικά δημοσιεύματα ο Ολυμπιακός έχει επικοινωνήσει με τον παίκτη που αναμένεται εντός των επόμενων ημερών στην Ελλάδα ώστε να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες του δανεισμού του στους Πειραιώτες από τη Μαρσέιγ.

Ολυμπιακός: Ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε μπαίνει σε πρώτο πλάνο για τα εξτρέμ

Τη σχετική είδηση επιβεβαιώνει και το έγκυρο «RMC Sport» στη Γαλλία κάνοντας λόγο για οριστική συμφωνία των Ερυθρολεύκων με τη διοίκηση των Μασσαλών για τον μονοετή δανεισμού του Αμερικανού άσου.

Ο Κόνραντ, που μέχρι το 2021 αγωνιζόταν στη «Μασία» με την β’ ομάδα της Μπαρτσελόνα αλλά δεν μπόρεσε λόγω τραυματισμών να καθιερωθεί στην ομάδα της Μασαλλίας τη σεζόν που μας πέρασε, είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει και φέρεται να ζήτησε ο Κορμπεράν.

Παίκτης με ταχύτητα, έκρηξη στην πρώτη επαφή, καλό χειρισμό της μπάλας και αποτελεσματικός όταν πηγαίνει στο ένας εναντίον ενός, έχοντας την ευχέρεια να αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης (κατά βάση αριστερά).

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι το μανατζερικό γραφείο που εξυπηρετεί τον 21χρονο άσο έχει στο «πελατολόγιό» του και τους Αλίγιαγκιτς – Άβιλα που επίσης «έκλεισαν» φέτος στους πρωταθλητές Ελλάδας.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς