16.8 C
Athens

Νότιγχαμ: Βγάζει άλλα 32 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της για να αποκτήσει άμεσα τους Φρόιλερ και Ντένις

Σταματημό δεν έχει η Νότιγχαμ Φόρεστ στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, αφού ξέχωρα από το ποσό των 110 εκατομμυρίων που έχει διαθέσει ήδη για μεταγραφές φαίνεται πως θα «κλείσει» τις κινήσεις με δύο ακόμη ηχηρές περιπτώσεις: αυτές των Φρόιλερ και Ντένις.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι Κόκκινοι του Νότιγχαμ βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον μέσο της Αταλάντα που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον τους εδώ και καιρό. Η ιταλική ομάδα φαίνεται να τα βρίσκει στα 9 εκατομμύρια ευρώ με την αγγλικά ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη κι όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, σύμφωνα και με όσα μεταφέρει ο μετρ των μεταγραφών, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Παράλληλα η Νότιγχαμ δεν μένει σε αυτό καθώς βρίσκεται σε επαφές και με την Γουότφορντ για την περίπτωση του Νιγηριανού επιθετικού, Ντένις, ο οποίος τα έχει βρει σε προφορικό επίπεδο με τη Νότιγχαμ.

Εφόσον δώσει το «οκ» και η Γουότφορντ τότε η μεταγραφή θα «κλείσει» για ένα ποσό της τάξεις των 23 εκατομμυρίων ευρώ σε μία ακόμη επένδυση για την ενίσχυση της επίθεσης του συνόλου του Στηβ Κούπερ.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς