16.6 C
Athens

Πρόεδρος Λιλ: «Ποτέ δεν ασχοληθήκαμε με τον Μαντί Καμαρά, παρότι μας προτάθηκε»

Ο ισχυρός άνδρας της γαλλικής ομάδας διαψεύδει κατηγορηματικά τις όποιες επαφές με τον Ολυμπιακό για τον Μαντί Καμαρά, τονίζοντας ότι συγκεκριμένος παίκτης δεν βρέθηκε ποτέ στα μεταγραφικά πλάνα του συλλόγου

Τη δική του διάψευση στα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Λιλ να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για τον Μαντί Καμαρά έδωσε ο πρόεδρος της Λιλ, Ολιβιέ Λετάνγκ σε συνέντευξή του στη γαλλική τηλεόραση.

Ο μέσος από τη Νέα Γουϊνέα παρουσιάστηκε την Τετάρτη (11/8) από πληθώρα γαλλικών Μέσων ως μεταγραφικός στόχος της Λιλ, με τον παίκτη να δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Ολυμπιακό έως το 2024, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από τα πλέον επίσημα χείλη του προέδρου της ομάδας, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν έγινε πραγματική κρούση για την περίπτωση του Καμαρά, παρά το γεγονός ότι ο παίκτης είχε προταθεί στον σύλλογο.

«Πληροφορήθηκα για την σχετική φημολογία. Είναι τελείως ανακριβής. Ο Καμαρά είναι όντως ένας ποδοσφαιριστής που μας προτάθηκε, αλλά ποτέ δεν απαντήσαμε, ποτέ δεν ασχοληθήκαμε.

Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής που αγωνίζονταν στην Αζαξιό πριν πάει στον Ολυμπιακό, αλλά η αλήθεια είναι πως ούτε επαφή με την ομάδα του έχουμε κάνει, ούτε καμία πρόταση έχουμε καταθέσει και τη δεδομένη στιγμή δεν είναι ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στις επιλογές μας», ξεκαθάρισε ο Λετάνγκ βάζοντας τέλος στη φημολογία σχετικά με την περίπτωση του Μαντί Καμαρά, που για την ώρα λογίζεται ως παίκτης του Ολυμπιακού και μάλιστα με ένα από τα πιο «βαριά» συμβόλαια.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς