17.6 C
Athens

Ίβιτς: Σέβομαι τον Άρη, εμείς θα παίξουμε επιθετικά

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για τον επαναληπτικό με τον Άρη έχοντας προβάδισμα δύο τερμάτων, ωστόσο ο Βλάνταν Ίβιτς ξεκαθάρισε πως όλα είναι πιθανά στον επαναληπτικό για αυτό και περιμένει εκπλήξεις από τους Κίτρινους – τους οποίους σέβεται όπως τόνισε χαρακτηριστικά – ενώ και ο ίδιος ίσως παρουσιάσει διαφορετική διάταξη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την προσέγγιση της Μακάμπι: «Ήρθαμε για να παίξουμε φυσιολογικά. Το αυριανό παιχνίδι είναι το δεύτερο ημίχρονο. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. Δουλέψαμε σκληρά. Ήρθαμε νωρίτερα λόγω της κατάστασης στο Ισραήλ. Θα παίξουμε επιθετικά, θα παίξουμε για τη νίκη».

Για την προετοιμασία: «Ξέρω την πόλη και τις ομάδες. Πέρασαν έναν χρόνο στον Άρη και επτά στον ΠΑΟΚ. Πέρυσι είδα το ελληνικό πρωτάθλημα. Δυνατά και σκληρά παιχνίδια. Ο Άρης είναι μία καλή ομάδα, με ποιότητα και καλούς παίκτες. Τους σέβομαι, ωστόσο θα βασιστούμε στη δική μας ποιότητα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα».

Για το αν υπάρχουν προβλήματα στη Μακάμπι και αν σκέφτεται να πάει σε αλλαγή τακτικής: «Είναι ένα άλλο παιχνίδι. Όλα είναι πιθανά. Δουλέψαμε διαφορετικά συστήματα. Μπορεί να αλλάξει το σύστημα. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα, αλλά μπορεί να τον έχουμε διαθέσιμο. Θα το δούμε μετά την προπόνηση. Άλλοι προπονητές αλλάζουν τακτική, άλλοι όχι. Αύριο θα δείτε τι θα κάνουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς