24.6 C
Athens

Sport: «Αναχώρησε από τη Βαρκελώνη ο Ουμτιτί που βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και της Ρόμα»

Η καταλανική Sport κάνει (ξανά) λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την περίπτωση του Ουμτιτί, ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης αποχώρησε από τη Βαρκελώνη προς άγνωστη κατεύθυνση

Ο Σαμουέλ Ουμτιτί είναι αποφασισμένος να αφήσει την Μπαρτσελόνα από το φετινό καλοκαίρι με προορισμό μία άλλη ομάδα της Ευρώπης και σύμφωνα με σημερινό (10/8) ρεπορτάζ της καταλανικής «Sport» ο 28χρονος Γάλλος στόπερ έφυγε από τη Βαρκελώνη προς… άγνωστη κατεύθυνση το πρωί της Τετάρτης.

Στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για ενδιαφέρον τόσο του Ολυμπιακού όσο και της Ρόμα για την απόκτησή του, με τον ίδιο τον Ουμτιτί να μην προβαίνει σε κάποια διευκρινιστική δήλωση από το αεροδρόμιο.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι τη νέα σεζόν δεν θα φοράει τα «μπλαουγκράνα» καθώς δεν υπολογίζεται από τον Τσάβι, με την Μπαρτσελόνα να συζητά σε πρώτη φάση αποκλειστικά για τον δανεισμό του, μιας που τον περασμένο Γενάρη πήρε την απόφαση να τον ανανεώσει μέχρι το 2026.

Με τη φανέλα των Καταλανών ο Ουμτιτί μετράει σε σύνολο 133 συμμετοχές με απολογισμό 2 γκολ και μία ασίστ, ενώ ήταν μέλος της εθνικής Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, όταν οι «τρικολόρ» βρέθηκαν στην κορυφή του κόσμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στον Ιούλιο ο Ουμτιτί έφτασε μία ανάσα από τη μεταγραφή του στη Ρεν, αλλά εν τέλει αυτή «χάλασε» την τελευταία στιγμή, με γαλλικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ο διεθνής Γάλλος κόπηκε λόγω εργομετρικών.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς