17.9 C
Athens

ΠΑΕ Άρης: «Όλοι μαζί για την ανατροπή και τη μεγάλη πρόκριση»

Με πίστη στις δυνατότητες της ομάδας αλλά και αναμονή για το απαραίτητο «σπρώξιμο» της κερκίδας στο Χαριλάου οι άνθρωποι του Άρη πιστεύουν πολύ στην ανατροπή του σκορ κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ώστε οι Κίτρινοι να φέρουν «τούμπα» το 2-0 του πρώτου αγώνα και να πάρουν αυτοί το εισιτήριο για τα playoffs του Conference League.

Σε μήνυμα – ενημέρωση προς τον κόσμο οι Κιτρινόμαυροι ζητούν τη στήριξη της «καυτής» κερκίδας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αλλά και την άμεση άφιξη των φιλάθλων στο γήπεδο ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«-Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες (18:00) πριν από τη σέντρα του αγώνα (21:00).

– Συνιστούμε όπως φροντίσετε για την έγκαιρη προσέλευση και είσοδο στο γήπεδο, προκειμένου να αποφύγετε τον συνωστισμό και την ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής.

– Όσο σημαντική και απαραίτητη είναι η έγκαιρη προσέλευσή σας στο γήπεδο εξίσου σημαντικό και αναγκαίο είναι να μην δώσουμε την παραμικρή αφορμή με την συμπεριφορά μας. Κάτι για το οποίο η ΠΑΕ Άρης είναι βέβαιη, αφού έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε να προστατεύουμε και την ομάδα μας και το “σπίτι” μας. Δεν δίνουμε κανένα δικαίωμα και αύριο το βράδυ.

– Απαγορεύονται πυρσοί, κροτίδες, λέιζερ, βεγγαλικά και άλλα αντικείμενα.

– Στηρίζουμε την ομάδα μας με όλη την ένταση της φωνής μας και με τον παλμό μας. Όπως ξέρουμε. Όλοι μαζί θα αναγκάσουμε, ξανά, την Ευρώπη να υποκλιθεί στο μεγαλείο του “Κλεάνθης Βικελίδης” και των Αρειανών.

Πάμε όλοι μαζί για την ανατροπή και την μεγάλη πρόκριση. Στο αυριανό ραντεβού με την ευρωπαϊκή μας ιστορία δεν περισσεύει κανείς. Δεν πρέπει να λείψει κανείς!
Γιατί Άρη μου δε γίνεται αλλιώς …».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς