17.9 C
Athens

Στην τελική ευθεία η ανακατασκευή του «Παπαστράτειου» με συνολικό προϋπολογισμό 8,5 εκατ. ευρώ

Στην τελική ευθεία έχει μπει το έργο ανακατασκευής του «Παπαστράτειου» με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής που θα φτάσει σε προϋπολογισμό τα 8,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, με ανάρτησή του στο Facebook τόνισε πως ολοκληρώθηκαν τα έργα αποξήλωσης του κλειστού γηπέδου «Π. Καπαγέρωφ» στον Πειραιά και άμεσα θα τεθεί σε εφαρμογή το πλάνο ανακατασκευής του γηπέδου με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και χωρητικότητα 1.500 θεατών για αγώνες μπάσκετ και βόλεϊ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Πατούλης:

«Ολοκληρώθηκαν τα έργα αποξήλωσης του κλειστού γηπέδου «Π. Καπαγέρωφ» στον Πειραιά!

Άμεσα ξεκινούν τα έργα για το χτίσιμο του νέου γηπέδου! Θα ανακατασκευαστεί με χρηματοδότηση της #Περιφέρεια_Αττικής συνολικού προϋπολογισμού 8,5 εκατ €.

Ένα έργο που ήταν «παγωμένο» για πάνω από 15 χρόνια, και το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό έργο το οποίο γίνεται στον Πειραιά μετά το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Μετά από πολλά χρόνια αναμονής οι Πειραιώτες και όλοι οι φίλοι του αθλητισμού θα έχουν στη διάθεσή τους ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο, σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό στην Αττική!

Η ιστορική έδρα του Ολυμπιακού – Εθνικού – Ιωνικού – Πειραϊκού, θα γίνει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο μπάσκετ βόλεϋ χωρητικότητας 1.500 θεατών».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς