14.2 C
Athens

Ο Κύργιος πέτυχε την 7η συνεχόμενη νίκη του και κοντράρεται με τον Μεντβέντεφ στο Μόντρεαλ

Ο Νικ Κύργιος, φιναλίστ του τελευταίου Wimbledon, νίκησε τον Αργεντινό, Σεμπάστιαν Μπάεζ με 6-4, 6-4 στον πρώτο γύρο του Masters 1000 στο Μόντρεαλ και θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, Ντανιίλ Μεντβέντεφ στον επόμενο γύρο.

Το μέλλον του Μεντβέντεφ στην κορυφή του κόσμου, ενδέχεται να κριθεί από αυτήν την συνάντηση με τον Ελληνοαυστραλό πρωταθλητή (Νο 37), ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και προέρχεται από την κατάκτηση του τουρνουά στην Ουάσινγκτον, αλλά και 7 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Μετά τον αγώνα, ο 27χρονος Κύργιος, δήλωσε σωματικά ικανός, αλλά πρόσθεσε πως δυσκολεύθηκε να διατηρήσει την ψυχική του δυναμική στον αγώνα, μόλις 48 ώρες μετά την επικράτηση του στο τουρνουά των ΗΠΑ: «Σωματικά νιώθω καλά, ψυχικά είμαι κουρασμένος. Δεν έχω κοιμηθεί πολύ τις τελευταίες ημέρες. Έχω ήδη αφήσει πίσω μου την Ουάσιγκτον. Στο παρελθόν, δεν έχω παίξει καλά στο Μόντρεαλ, οπότε προσπαθώ απλώς να δημιουργήσω καλές αναμνήσεις. Ανυπομονώ να αντιμετωπίσω τον Μεντβέντεφ. Θα είναι μια μεγάλη πρόκληση και πολύ διασκεδαστικό. Είναι ένας… κολασμένος παίκτης. Δεν είναι… κανονικός, είναι… ζώο. Θέλω να δω πού είναι το παιχνίδι μου, οπότε θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς