16.4 C
Athens

Ο Βόλος νικητής στο φιλανθρωπικό τουρνουά, 2-1 τον ΟΦΗ και τρίτη θέση ο ΠΑΣ μέσω πέναλτι (hls)

Ο Βόλος έκλεισε με νίκη το φιλανθρωπικό τουρνουά που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό και αναδείχθηκε πρώτος μετά το 2-1 κόντρα στον ΟΦΗ.

 

Η ομάδα της Μαγνησίας ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος και δίκαια προηγήθηκε στο σκορ στο 31′ όταν ο Βίκτορ Φερνάντες από τα αριστερά ταλαιπώρησε τον προσωπικό του αντίπαλο και έκανε ωραίο γύρισμα για τον επερχόμενο Πάολο Φερνάντες που έκανε καταπληκτικό τελείωμα από το ύψος της μεγάλης περιοχής για το 1-0.

Οι Κρητικοί δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί στο πρώτο μέρος και η αμυντική αδράνειά τους τιμωρήθηκε στο δεύτερο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου όταν από το γύρισμα του Πάολο Φερνάντες ο Φαν Βέερτ έσπρωξε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και ο Εσκοβάλ έκανε την προβολή για το 2-0.

Το δεύτερο μέρος με τις αλλαγές βρήκε τον ΟΦΗ ανεβασμένο και η ομάδα του Νίκου Νιόπλια εν τέλει σκόραρε στο 54′ με την κεφαλιά του Διαμαντή από τη σέντρα του Γιοχού.

Η αλήθεια είναι πως μετά το 70′ η αναμέτρηση μόνο φιλική δεν έμοιαζε με σύρραξη και έναν… χαμό έπειτα από σκληρά μαρκαρίσματα, με τις φάσεις να είναι ελάχιστες και το 2-1 να διατηρείται.

 

ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, 4-3 ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ (2-2 ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ)

Νωρίτερα στον μικρό τελικό τουρνουά ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Αστέρας Τρίπολης προσέφεραν θέαμα, με τους Ηπειρώτες να πανηγυρίζουν στο τέλος τη νίκη μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι (4-3) και μετά το 2-2 της κανονικής διάρκειας κόντρα στον πρώην προπονητή του.

Το πρώτο μέρος ήταν ισόπαλο (1-1) με τους παίκτες του Θανάση Στάικου να προηγούνται με την κεφαλιά του Εραμούσπε και τους Αρκάδες να απαντούν με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαράλες σε χέρι του Κιάκου.

Ο Μπαγκαλιάνης έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον ΠΑΣ, με τον Αστέρα να ισοφαρίζει στο 87′ με τον Κρεσπί και να οδηγεί το ματς στα πέναλτι όπου οι Ηπειρώτες ήταν ανώτεροι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μεταξάς): Τσιφτσής, Γκαρθία, Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Τασουλής, Βαλιέντε, Μουνάφο, Τιλίκα, Μπερτόγλιο, Σονί, Μπαράλες.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ(Στάικος): Πριόρ, Μπιλμπάο, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος, Καραχάλιος, Μορέιρα, Ριένστρα, Σόρια, Ροσέρο, Παμλίδης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς