23.5 C
Athens

Κοπεγχάγη: Επίσημη η συμφωνία με τον αρχηγό της εθνικής Αυστραλίας Ματ Ράιαν

Η Κοπεγχάγη των Ζέκα και Οικονόμου υπέγραψε με διετές συμβόλαιο με τον Αυστραλό τερματοφύλακα Ματ Ράιαν, όπως ανακοίνωσε σήμερα η πρωταθλήτρια Δανίας.

Ο 30χρονος, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Μπριζ, τη Βαλένθια, την Γκενκ, την Μπράιτον και την Άρσεναλ πριν μετακομίσει στη Σοσιεδάδ, θέλει να πάρει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί, πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ (21/11-18/12).

Ο Ράιν, αρχηγός της εθνικής Αυστραλίας (73 συμμετοχές), δήλωσε ότι ανυπομονεί να παίξει στην Κοπεγχάγη, έναν σύλλογο που έχει «φανταστική φήμη σε όλη την Ευρώπη», όπως τόνισε.

«Η ομάδα έχει εξαιρετική ποιότητα και οι φιλοδοξίες για τον σύλλογο είναι υψηλές όσον αφορά την κατάκτηση τίτλων και τη συμμετοχή στα μεγαλύτερα τουρνουά της Ευρώπης», είπε. «Θα δουλέψω σκληρά για να συνεισφέρω σε αυτό».

Ο Ράιαν κατέγραψε μόνο εννέα εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη σεζόν και πρόκειται να αντικαταστήσει τον Καμίλ Γκραμπάρα, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκτός δράσης λόγω τραυματισμού και θα χάσει μεγάλος μέρος της σεζόν.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς