17.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Νέες ενοχλήσεις ο Γκάρι Ροντρίγκες, εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στη ρεβάνς με τη Σλόβαν

Ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι αντιμετωπίζει ξανά πρόβλημα τραυματισμού και όλα δείχνουν πως δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για την Μπρατισλάβα, με τον Κορμπεράν να καταστρώνει ήδη το πλάνο της αντικατάστασής του, καθότι προορίζονταν για βασικός την Πέμπτη

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει αύριο (10/8) την προετοιμασία του για το ματς – ρεβάνς με τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα (11/8) μετά το 1-1 του «Γ. Καραϊσκάκης» και πέρα από τη διαχείριση μίας μεταβατικής περιόδου με την αλλαγή προπονητή καλείται να αντιμετωπίσει και τα προβλήματα τραυματισμών που συνεχώς τού αλλάζουν τα πλάνα.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες, που απουσίασε και από την προετοιμασία των αγώνων με τη Μακάμπι Χάιφα λόγω μυϊκού προβλήματος, όλα δείχνουν ότι θα μείνει ξανά εκτός πλάνων του Κορμπεράν, καθώς εμφάνισε νέες ενοχλήσεις στην προπόνηση της Δευτέρας και δύσκολα θα δώσει το «παρών» στη Σλοβακία.

Ο ακραίος επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι θα προσπαθήσει να πατήσει χορτάρι στον Ρέντη και σήμερα Τρίτη, αλλά δύσκολα θα αλλάξει κάτι με την κατάστασή του, με τον Ισπανό τεχνικό να ετοιμάζει ήδη τις εναλλακτικές του.

Ένα σενάριο είναι η τοποθέτηση του Ραντζέλοβιτς στη θέση του Ροντρίγκες και αυτομάτως του Ζινκερνάγκελ πίσω από τον Ελ Αραμπί, αλλά περισσότερα θα φανούν στη σημερινή προτελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση για την Μπρατισλάβα και φυσικά την ανακοίνωση της αποστολής από τον Κορμπεράν. Θυμίζουμε ότι μυϊκά προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι επίσης αμφίβολοι Κώστας Μανωλάς και Σίμε Βρσάλικο.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς