16.4 C
Athens

Παγκόσμιο πρωτάθλημα βόλεϊ: Ο Γκρίμπιτς ανακοίνωσε τη 14άδα της Πολωνίας και έβαλε αστερίσκο στον Λεόν

Τέλος στην αγωνία των παικτών του έβαλε ο Νίκολα Γκρίμπιτς, ανακοινώνοντας τη Δευτέρα (8/8) τις επιλογές του στην Εθνική Πολωνίας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα βόλεϊ.

Ο Σέρβος προπονητής ανακοίνωσε τους 14 παίκτες που συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενώ στη λίστα – ως έξτρα όνομα – βρίσκεται και ο Γουιλφρέντο Λεόν. Ο ακραίος σούπερ σταρ της Περούτζια παραμένει τραυματίας και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα ενώ δεν είναι σε θέση να συμμετάσχει σε πρόγραμμα 6vs6.

Ο Νίκολα Γκρίμπιτς θα περιμένει ως το τέλος της εβδομάδας και εφόσον δεν τα καταφέρει, θα απουσιάσει από το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Τη δεδομένη στιγμή οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του.

Εκτός τέθηκε ο Κάρολ Μπούτριν που στο VNL πήρε ευκαιρίες και ήταν εξαιρετικός καθώς και ο Μπάρτος Μπέντνορζ ο οποίος δεν υπολογίζεται σε ένα ακόμα σημαντικό τουρνουά μετά από μια σεζόν που δεν κύλησε με τον καλύτερο τρόπο για τον ίδιο ενώ υπήρξαν και αρκετά θέματα λόγω της απόφασής του να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Ρωσία για τη Ζενίτ Καζάν ακόμα και μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΡΒΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ:

Πασαδόροι: Γιάνους, Ούματς

Ακραίοι: Φορνάλ, Κβόλεκ, Λεόν, Σεμένιουκ, Σλίβκα

Κεντρικοί: Μπιένιεκ, Κλος, Κοτσανόφσκι, Πορέμπα

Διαγώνιοι: Κάτσμαρεκ, Κούρεκ

Λίμπερο: Ζατόρσκι, Πόπιβτσακ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς