16.8 C
Athens

ΠΑΟΚ: Οι 4+2 άμεσες αποχωρήσεις από την Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να έχει ως κύριο μέλημά του την πώληση παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Λουτσέσκου και προσδοκά να προσθέσει στα ταμεία του ένα ποσό κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το τέλος του Αυγούστου

Ο ΠΑΟΚ γλίτωσε σχεδόν 350.000 ευρώ από τον δανεισμό του Λούκας Τέιλορ στην Σαχτάρ Ντόνετσκ και είναι σαφές ότι μετά τον οδυνηρό ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τη Λέφσκι έχει βάλει σε πρώτο πλάνο τις αποχωρήσεις παικτών κι όχι την απόκτηση για την απαραίτητη -βάσει της μέχρι τώρα εικόνας- ενίσχυση του ρόστερ.

Στην Μικράς Ασίας εξετάζουν πλέον τις αποδεσμεύσεις 4+2 παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Λουτσέσκου και μπορούν να αποφέρουν στον σύλλογο τουλάχιστον 4 εκατομμύρια ευρώ, μόνο από τις «καθαρές» απολαβές τους.

Ο λόγος για τους Ζαμπά, Μουργκ, Νινούα και Λάμπρου που δύσκολα θα συνεχίσουν και φέτος στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να αναζητά είτε την πώληση είτε τον δανεισμό τους.

Σε αυτές τις 4 περιπτώσεις παικτών προστίθενται και οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Γιάσμιν Κούρτιτς που πλέον βρίσκονται στη «μαύρη λίστα» του Λουτσέσκου και πέρα από τα χρήματα που θα φέρουν στα ταμεία του Δικεφάλου από μία ενδεχόμενη πώλησή τους, πρόκειται και να του χαρίσουν έξτρα 2,5 εκατομμύρια ευρώ από την αποδέσμευση των ιδιαίτερα παχυλών συμβολαίων τους.

Με λίγα λόγια, 6 παίκτες για κάτι παραπάνω από 4.000.000 ευρώ, σε ένα ενδεχόμενο που θα αναγκάσει τον ΠΑΟΚ να κοιτάξει ξανά τη μεταγραφική αγορά κι αυτή τη φορά με μεγαλύτερη οικονομική άνεση.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς