25.3 C
Athens

Telegraph: «Η Νότιγχαμ συμφώνησε με Μορένο και φουλάρει για τον Φρόιλερ»

Ασταμάτητη στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού η Νότιγχαμ Φόρεστ που ήδη έχει σπάσει το φράγμα των 100 εκατομμυρίων ευρώ σε μεταγραφές από το πάνω ράφι και συνεχίζει.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της βρετανικής «Telegraph» η αγγλική ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη δε λέει να πατήσει… φρένο στα μεταγραφικά ζητήματα και μετά το «χαστούκι» της πρώτης αγωνιστικής στην Premier League από τη Νιουκάστλ εντείνει τις προσπάθειές της για τουλάχιστον 4 ακόμη ποιοτικές προσθήκες ώστε να κλείσει κάθε τρύπα στο ρόστερ της.

Όπως αναφέρει το βρετανικό Μέσο οι Κόκκινοι του Νότιγχαμ φαίνεται να βρήκαν τη «χρυσή τομή» με την Μπέτις στα 12 εκατομμύρια για τη μεταγραφή του Άλεξ Μορένο, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της άμυνας αλλά κατά συνθήκη κι ως χαφ.

Μάλιστα, στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για προχωρημένες επαφές της Νότιγχαμ και με τον Φρόιλερ της Αταλάντα, για τον οποίο πάντως η κατάσταση είναι πιο περίπλοκή, καθώς οι Μπεργκαμάσκι ζητούν ένα ποσό κοντά στα 20 εκατομμύρια και η διοίκηση της Φόρεστ ψάχνει τη «φόρμουλα» ώστε οι δύο ομάδες να τα βρουν κάπου στη… μέση!

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς