16.6 C
Athens

ΟΦΗ – Αστέρας 1-0: Οι… παλιοί πήραν τη νίκη κόντρα στους ανανεωμένους Αρκάδες (vid)

Ο ΟΦΗ πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο φιλικό τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διεξάγεται στον Βόλο. Παρότι έπαιξαν με την περυσινή ενδεκάδα τους (σε μεγάλο βαθμό όμως αρκετά αποδυναμωμένη) και με μόνο νέο πρόσωπο τον Ντιουσέ, οι Κρητικοί έδειξαν καλό πρόσωπο κόντρα στους πιο έτοιμους Αρκάδες και πήραν τη νίκη.

 

Πιο κοντά στο γκολ βρέθηκε αρχικά ο Γκαρντάφσκι για τον Αστέρα, όμως το γκολ του βρήκε ο ΟΦΗ στο 18′ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπουζούκη, σε παράβαση που υποδείχθηκε για ανατροπή του Τοράλ.

Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για γκολ αλλά το 1-0 παρέμεινε ως το τέλος και με τον ρυθμό να πέφτει φυσιολογικά στο δεύτερο μέρος λόγω των αρκετών αλλαγών.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Πίτσου, Καστάνιο (83′ Αντζουλάς), Καρμόνα, Άλβαρες, Στάνκο, Γκαρντάφσκι (73′ Μουνάφο), Μπερτόγλιο (46′ Τιλίκα), Ριέρα, Σίτο, Κρεσπί (57′ Μπενίτο)

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Μανδάς, Μαρινάκης (64′ Ουές), Μπαλογιάννης (64’Διαμαντής), Γιαννούλης (64′ Γιοχού), Πασαλίδης (64′ Βούρος), Μεγιάδο, Ντιουσέ (64′ Καμάου), Νέιρα, Τοράλ (64′ Στάικος), Μπουζούκης, Τσιαλιανίδης (64′ Ντουρμισάι).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς