21.2 C
Athens

Μπαρτσελόνα – Πούμας 6-0: Με σόου Λεβαντόφσκι οι Καταλανοί σκόρπισαν ενθουσιασμό στην πρόβα τζενεράλε (vid)

Ο Πολωνός σούπερ σταρ σκόραρε και μοίρασε δύο ασίστ, οι μεταγραφές τα… έσπασαν στο τουρνουά «Ζοάν Γκαμπέρ» και η Μπαρτσελόνα έδειξε πανέτοιμη για την επιστροφή στους τίτλους

Εικόνες από τα… (πολύ) προσεχώς παρουσίασε η Μπαρτσελόνα μπροστά στον κόσμο της, στην πρόβα τζενεράλε (το καθιερωμένο Ζοάν Γκαμπέρ που διοργανώνει κάθε Αύγουστο) πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι Καταλανοί του Τσάβι υποσχέθηκαν θέαμα και τίτλους πριν το ματς και το πρώτο το έδειξαν με το… καλησπέρα επικρατώντας με 6-0 της Πούμας που ούτε μπάλα κρατούσε, ούτε απειλητική ήταν στο «Καμπ Νου».

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πάντως πήρε από νωρίς το… όπλο του και άνοιξε λογαριασμό από το 4ο λεπτό. Ο Πέδρι έδωσε στον Πολωνό που έφυγε πλάγια, πέρασε τον Γκονσάλες και από δύσκολη γωνία έγραψε το 1-0.

Ένα λεπτό αργότερα ο Λεβαντόφσκι ανταπέδωσε στον Πέδρι περνώντας του μια υπέροχη κάθετη, με τον Ισπανό χαφ να σκοράρει για το 2-0.

Στο 10′ ο Ραφίνια από τα δεξιά έδωσε έτοιμο γκολ στον Ντεμπελέ που σκόραρε ξανά όπως και στα περισσότερα φιλικά της Μπαρτσελόνα και επιβεβαιώνοντας πως θέλει να παρουσιαστεί διαφορετικός τη φετινή σεζόν.

Ο Λεβαντόφσκι με ένα μαγικό τακουνάκι στο 19′ βρήκε εκ νέου τον Πέδρι και σε μια φάση πανομοιότυπη με αυτή του 5ου λεπτού, ο Ισπανός έκανε το 4-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Ο ρυθμός στο β’ δεν έπεσε παρά τις πολλές αλλαγές του Τσάβι και δίχτυα βρήκαν και οι Ομπαμεγιάνγκ – Ντε Γιονγκ για να διαμορφώσουν το τελικό 6-0.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν (61′ Πένια), Ρομπέρτο (61′ Ντεστ), Αραούχο (61′ Κουντέ), Έρικ Γκαρθία (46′ Πικέ), Μπαλντέ (46′ Άλμπα), Γκάβι (46′ Κεσί), Μπουσκέτς (46′ Νίκο), Πέδρι (46′ Φ. Ντε Γιονγκ), Ντεμπελέ (46′ Ομπαμεγιάνγκ), Ραφίνια (46′ Φάτι), Λεβαντόφσκι (60′ Ντεπάι)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς