21.5 C
Athens

«Την Παρασκευή ολοκληρώνεται του Τικίνιο στην Μποταφόγκο, αποχωρεί μετά τη Σλόβαν»

Το έγκυρο Lance υποστηρίζει πως την Παρασκευή (12/8) θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τικίνιο από τον Ολυμπιακό στην Μποταφόγκο, με τον 31χρονο φορ να αποχωρεί μετά τον επαναληπτικό με τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα.

Η μεταγραφική περίοδος για τους βραζιλιάνικους συλλόγους ολοκληρώνεται στις 15 Αυγούστου και η Μποταφόγκο έχει εντείνει τα τελευταία 24ωρα τις συζητήσεις της με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Τικίνιο σύμφωνα με όσα αναφέρει το έγκυρο Lance.

Οι Βραζιλιάνοι υποστηρίζουν σε κυριακάτικο (7/8) δημοσίευμά τους πως η σχέση των δύο συλλόγων είναι εξαιρετική και η Μποταφόγκο έχει λάβει τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις πως ο Τικίνιο θα είναι σε θέση να ταξιδέψει την Παρασκευή (12/8) στην πατρίδα του για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο.

Μάλιστα, φαίνεται πως η υπόθεση θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή ανεξάρτητα από την έκβαση της αναμέτρησης του Ολυμπιακού στην Μπρατισλάβα απέναντι στη Σλόβαν. Μια αναμέτρηση που θα είναι η τελευταία – σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα – του Τικίνιο με τα ερυθρόλευκα. Ο Βραζιλιάνος τα έχει βρει με την Μποταφόγκο στους όρους του συμβολαίου του και πλέον απομένουν τα διαδικαστικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς