16.1 C
Athens

«Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ζιλιέν Φουρνιέ ο Ολυμπιακός για τη θέση του τεχνικού διευθυντή»

Ο πρώην διευθυντής ποδοσφαίρου της Νις, Ζιλιέν Φουρνιέ, βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα

Εδώ και περίπου δυο μήνες ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή μετά την αποχώρηση του Φρανσουά Μοντέστο για τη Μόντσα. Παρότι κάποια στιγμή φάνηκε να παγώνει το θέμα, η απομάκρυνση του Πέδρο Μαρτίνς από την τεχνική ηγεσία αναμένεται να ενεργοποιήσει εκ νέου τους Πειραιώτες σε ό,τι έχει να κάνει με τη στελέχωση της συγκεκριμένης θέσης.

Μύθοι, αλήθειες και ολιγωρίες: Ο απολογισμός της τετραετίας Μαρτίνς στον Ολυμπιακό

Σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα getfootballnewsfrance.com, οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι σε συζητήσεις με τον Ζιλιέν Φουρνιέ. Ο 48χρονος Γάλλος ήταν την τελευταία τριετία διευθυντής ποδοσφαίρου στη Νις και γενικός διευθυντής της ομάδας της Νίκαιας από το 2011 ως το 2019. Τον Μάιο οι δυο πλευρές χώρισαν και πλέον αναζητά μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Όπως τονίζεται στο γαλλικό δημοσίευμα ο Φουρνιέ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία μέσα στα επόμενα 24ωρα προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα και να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς