20.7 C
Athens

Λεβαντόφσκι: Η καρδιά μου μού έλεγε να υπογράψω στην Μπαρτσελόνα

Βέβαιος ότι η Μπαρτσελόνα θα ξεπεράσει τα εμπόδια του οικονομικού Fair Play και θα καταφέρει να τον εγγράψει στη La Liga, εμφανίστηκε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε σε πολωνικά ΜΜΕ στη Βαρκελώνη.

«Δεν ανησυχώ, νομίζω ότι όλα είναι στο σωστό δρόμο. Δεν έχω την παραμικρή ανησυχία, όλα θα λυθούν μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια», τόνισε το φετινό μεταγραφικό απόκτημα των Καταλανών, τονίζοντας πως είχε έρθει η στιγμή για το επόμενο βήμα, μετά την καριέρα του στην Μπάγερν: «Οι πρώτες κουβέντες για την υπογραφή μου στην Μπαρτσελόνα ήταν πριν από λίγο καιρό. Ήξερα τι μου έλεγε η καρδιά μου και ότι ήθελα να υπογράψω. Ήταν η ιδανική στιγμή για το επόμενο βήμα».

Ο Λεβαντόφσκι αναφέρθηκε και στη συζήτηση που είχε με τον Τσάβι πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του: «Μερικές φορές δεν έχει σημασία πόσο συγκεκριμένα μιλάς για ένα θέμα, εν προκειμένω για την τακτική, μερικές φορές οι λέξεις που χρησιμοποιείς και οι εξηγήσεις είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Αυτό είναι που με εντυπωσίασε περισσότερο, η λάμψη στα μάτια του. Έχω συνεργαστεί με εξαιρετικούς προπονητές και έμαθα από αυτούς για περισσότερα από δέκα χρόνια».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς