15 C
Athens

Η εθνική Νιγηρίας ειρωνεύτηκε τους αδερφούς Αντετοκούνμπο και την εθνική Ελλάδας με συνεχόμενα tweets (pics)

Η εθνική Νιγηρίας με ειρωνική διάθεση και χωρίς καθόλου χιούμορ έδειξε την ενόχλησή της για την παρουσία των αδερφών Αντετοκούνμπο στην εθνική Ελλάδας και προσπάθησε μερικές ώρες αργότερα να το μαζέψει κάνοντας λόγο για «πλάκα»

Μια άνευ λόγου και αιτίας επίθεση με δόση ειρωνείας στα αδέρφια Αντετοκούνμπο και στην εθνική Ελλάδας αποφάσισε να κάνει μέσω twitter η εθνική Νιγηρίας. Ένα tweet του Γιάννη με την επίσημη φωτογράφιση με τα αδέρφια του (Θανάση, Κώστα και Άλεξ) και το σχόλιο που ανέφερε πως είναι ευλογημένος, έφερε την αντίδραση (;) της εθνικής Νιγηρίας που απάντησε με ειρωνικό τρόπο.

Οι Νιγηριανοί θυμήθηκαν τη νίκη τους απέναντι στη γαλανόλευκη στο προολυμπιακό τουρνουά πριν από δέκα χρόνια (2012) και πόσταραν ένα σχετικό video με το σχόλιο: «Τυχαία, βρέθηκαν αυτές οι φωτογραφίες».

Λίγο αργότερα η εθνική Νιγηρίας επανήλθε με απολογητική διάθεση αναφέροντας πως: «Θυμηθείτε ότι το twitter φτιάχτηκε για να περνάμε καλά. Πάντα θα αγαπάμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και για ότι έχει κάνει στο παιχνίδι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς