23.5 C
Athens

Μπλακ: Να ανεβάσουμε κι άλλο τον πήχη φέτος, ακόμα θυμάμαι την υπέροχη ατμόσφαιρα του ΣΕΦ (vid)

Ο Αμερικανός σέντερ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού δηλώνοντας ανυπόμονος για μία σεζόν που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες της περσινής μπροστά στο υπέροχο κοινό του ΣΕΦ, όπως τόνισε χαρακτηριστικά

Ο Ταρίκ Μπλακ αποτελεί το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να ολοκληρώνουν την φρόντ λάιν τους με ένα πραγματικό «θωρηκτό».

Ο Αμερικανός σέντερ μίλησε στο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube και έδωσε από τώρα το σύνθημα για μία ακόμα καλύτερη σεζόν φέτος, ενώ ανέλυσε και τους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στους οπαδούς των Πειραιωτών, από τους οποίους έχει όμορφες αναμνήσεις απ’ όταν τους αντιμετώπισε ως αντίπαλος το 2018.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μπλακ:

«Γεια σας φίλοι του Ολυμπιακού! Είμαι ο Ταρίκ Μπλακ!

Ερχόμενος σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, αναγνωρίζω τη νικηφόρα ιστορία που έχετε. Οπότε, είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος, που θα ενταχθώ και θα αποτελέσω μέλος της!

Αυτό που με έκανε να πω ‘ναι’ στην πρόταση του Ολυμπιακού, είναι η νικηφόρα πορεία του την περσινή σεζόν. Έφτασε στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας και φέτος δείχνει πως είναι μια ομάδα που μπορεί να το επαναλάβει και να πάει ακόμη πιο ψηλά.

Θέλω να είμαι κομμάτι κάτι τόσο μεγάλου και αυτό μου δίνει χαρά και ενθουσιασμό.

Αυτό που ζητά ο κόουτς από εμένα είναι να έρθω και να είμαι ο εαυτός μου. Να είμαι αυτός που ήμουν τόσο καιρό. Να παίξω μπάσκετ, να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει, να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο και να τα δίνω όλα για να κερδίζει η ομάδα σε κάθε ματς.

Για τη σεζόν έχω θέσει τον πήχη πολύ ψηλά. Λόγω της περσινής εντυπωσιακής σεζόν του Ολυμπιακού νιώθω πως ο πήχης πρέπει να παραμένει το ίδιο ψηλά και να ‘πιέσουμε’ ώστε να πάμε στο επόμενο επίπεδο.

Πρώτη φορά που αντιμετώπισα τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα, αν θυμάμαι καλά, ήταν όταν έπαιζα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, πριν από περίπου τέσσερα χρόνια.

Θα πρέπει να παραδεχθώ πως μας κερδίσατε, όμως, είχε γίνει ένας πολύ καλός αγώνας. Αυτό που θυμάμαι είναι πόσο υπέροχοι ήταν οι φίλαθλοι και πόσο ανταγωνιστικό ήταν το παιχνίδι.

Φαντάζομαι πως το πρώτο μου ματς στο ΣΕΦ θα είναι τρελό, ειδικά λόγω του ενθουσιασμού που θα μεταφερθεί από την περσινή σεζόν στην φετινή, που οι προσδοκίες είναι μεγάλες.

Περιμένω ότι οι φίλαθλοί μας θα είναι εκεί και θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους!».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς