21.6 C
Athens

Σκέψεις για τουλάχιστον 6 μεταγραφές στον Ολυμπιακό, σε αυτές τις θέσεις εστιάζει ο Κορμπεράν

Ο Ολυμπιακός έχει πρωτίστως το μυαλό του στη ρεβάνς της Μπρατισλάβας, αλλά παράλληλα «τρέχει» και για τη μεταγραφική του ενίσχυση που με βάση τη μέχρι τώρα εικόνα του κρίνεται αναγκαία

Ο Ολυμπιακός έχει πρωτίστως το μυαλό του στην κρίσιμη ρεβάνς με τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα για την πρόκριση στα playoffs του Europa League, ωστόσο την ίδια στιγμή ψάχνεται και για τη μεταγραφική του ενίσχυση που δεν χωρά άλλη καθυστέρηση.

Με την εικόνα της ομάδας να προβληματίζει και τον Κάρλος Κορμπεράν να ζητά ήδη παίκτες με ταχύτητα και δημιουργία για την ενίσχυση του άξονα γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Απεναντίας, αναμένεται να κινηθούν άμεσα και σε μεγάλο βαθμό μετά το δεύτερο ματς με τους Σλοβάκους για τουλάχιστον 5-6 νέες προσθήκες στο ήδη υπάρχον ρόστερ, ενώ στο κάδρο υπάρχουν πάντα και οι αποχωρήσεις, με ορισμένες να θεωρούνται δεδομένες.

Σε ό,τι αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό, ο Κορμπεράν φέρεται να ζήτησε αλλά και να έχει ως προτεραιότητα ένα παίκτη με ταχύτητα και καλά τεχνικά χαρακτηριστικά για τα εξτρέμ καθώς κι έναν δημιουργό στον άξονα, που θα αποτελέσει το βασικό «10άρι» των πρωταθλητών Ελλάδας στη νέα σεζόν που ήδη διανύουμε.

Πάντως, πέρα από αυτές τις δύο κινήσεις στην επίθεση ο Ολυμπιακός ψάχνεται ακόμα για στόπερ, αριστερό μπακ σε περίπτωση που πωληθεί ο Ρέαμπτσιουκ, τερματοφύλακα και υπό προϋποθέσεις έναν ακόμη στράικερ, με τους Τικίνιο και Χασάν να βρίσκονται κοντά στην έξοδο, σύμφωνα και με τις μεταγραφικές σειρήνες από Ευρώπη και Βραζιλία.

Ο Ολυμπιακός θεωρητικά έχει χρόνο μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου για την ολοκλήρωση του φετινού του ρόστερ, αλλά πρακτικά και μέσα από τη μέχρι τώρα εικόνα του «φωνάζει» για ενίσχυση ώστε να γίνει πιο απειλητικός στην επίθεση και πιο συγκροτημένος όσον αφορά στη μεσοαμυντική του λειτουργία.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς