19.2 C
Athens

Εθνική Γαλλίας: Ύψιστη τιμή για τον Φαλ που χρίστηκε ιππότης του Τάγματος της Αξίας για το ασημένιο στην Ολυμπιάδα

Ο Μουστάφα Φαλ που είχε ενεργό ρόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με την εθνική Γαλλίας, προτού πάρει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, έλαβε την ύψιστη τιμή μαζί με τους συμπαίκτες του στους «τρικολόρ» καθώς χρίστηκε ιππότης του Τάγματος της Αξίας με αφορμή το ασημένιο μετάλλιο στην Ολυμπιάδα του 2021.

Ο «δεινόσαυρος» του Ολυμπιακού και οι λοιποί αστέρες της εθνικής Γαλλίας έλαβαν την μέγιστη τιμή που μπορεί να τους αποδοθεί από το γαλλικό κράτος για μία διάκριση και ένα τουρνουά που θα θυμούνται για όλη τους τη ζωή.

Την Παρασκευή (5/8) μαζί με τον Φαλ βραβεύθηκαν και οι Εβάν Φουρνιέ, Γκερσόν Γιαμπουσέλ, Τομά Ερτέλ, Τίμοτε Λουάου-Καμπαρότ και Βενσάν Πουαριέ.

Οι Ρούντι Γκομπέρ, Νικολά Μπατούμ, Νάντο ΝτεΚολό, Φρανκ Ντιλικινά και Πετρο Κορνελιέ χρίστηκαν ιππότες στο πρόσφατο παρελθόν, ενώ σύντομα θα λάβει επισήμως αυτή την τιμή και Άντριου Αλμπισί.

Θυμίζουμε ότι λόγω τραυματισμού ο ψηλός των Πειραιωτών θα μείνει εκτός από το επερχόμενο Eurobasket όντας πλήρως αφοσιωμένος στην αποθεραπεία του με φόντο τη νέα σεζόν υψηλού ανταγωνισμού στον Πειραιά.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς