17.6 C
Athens

«Ο Ολυμπιακός έχει δεσμευθεί για τη μεταγραφή του Τικίνιο στην Μποταφόγκο μετά τα ματς με τη Σλόβαν»

Τα Μέσα στη Βραζιλία κάνουν την εκτίμηση ότι η μεταγραφή του Τικίνιο στην Μποταφόγκο δύσκολα θα χαλάσει, αναφέροντας πως ο Ολυμπιακός έχει δεσμευθεί για την πώληση του 31χρονου επιθετικού στην ομάδα από το Ρίο Ντε Τζανέιρο

Οι Βραζιλιάνοι επιμένουν για Τικίνιο και Μποταφόγκο. Με νέα δημοσιεύματα τους, μία εβδομάδα μετά από αυτά στα οποία έκαναν λόγο για οριστική συμφωνία μεταξύ των τριών πλευρών, τα βραζιλιάνικα Μέσα κάνουν λόγο για «δέσμευση του Ολυμπιακού να παραχωρήσει τον Τικίνιο στην Μποταφόγκο αμέσως μετά το πέρας των αγώνων με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για το Europa League».

Συγκεκριμένα το θέμα Τικίνιο ποτέ δεν σβήστηκε από το ρεπορτάζ των Βραζιλιάνων που το επαναφέρουν στο προσκήνιο με κάθε αφορμή, κάνοντας την εκτίμηση ότι η μεταγραφή του στην Μποταφόγκο δύσκολα θα χαλάσει.

Πάντως, από τον Ολυμπιακό μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται ή διαψεύδεται κάτι με αφορμή τα συγκεκριμένα βραζιλιάνικα δημοσιεύματα και μένει να δούμε αν τελικά ισχύσουν μετά την επόμενη Πέμπτη (11/8) και το ματς στην Μπρατισλάβα.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τικίνιο ξεκίνησε ξανά βασικός στο πρώτο ματς με τη Σλόβαν και δείχνει να βρίσκεται στα πλάνα του Κάρλος Κορμπεράν.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς