21.4 C
Athens

Ρόμα: Ανακοίνωσε τη σπουδαία μεταγραφή του Βαϊνάλντουμ με εξαιρετικό video

Ο Ζορζίνιο Βαϊνάλντουμ ανακοινώθηκε από τη Ρόμα, η οποία πραγματοποιεί εντυπωσιακές μεταγραφές στο φετινό παζάρι με αποκορύφωμα αυτή του Πάουλο Ντιμπάλα. Ο Ολλανδός μέσος γνώρισε την αποθέωση κατά την άφιξή του στη Ρώμη την Πέμπτη και την Παρασκευή (5/8) πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Τι ακριβώς αναφέρει αυτό; Πως ο αρχηγός της εθνικής Ολλανδίας και πρώην παίκτης των Φέγενορντ, Αϊντχόφεν, Νιούκαστλ και Λίβερπουλ θα αγωνιστεί δανεικός για έναν χρόνο στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο από την Παρί Σεν Ζερμέν με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, με το ποσό να ανέρχεται στα 8.000.000 ευρώ. Η Ρόμα πλήρωσε και 5.000.000 ευρώ για τον μονοετή δανεισμό του Ολλανδού χαφ και θα καλύψει το 50% του ετήσιου μισθού του.

«Είναι πραγματικά υπέροχο να είσαι ποδοσφαιριστής της Ρόμα, όλοι όσοι μίλησα μου άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις για τον σύλλογο και τους φιλάθλους του. Η Ρόμα μου έδειξε πόσο πολύ με ήθελε μέσα από την προσπάθεια που κατέβαλε για να ολοκληρωθεί με θετικό πρόσημο η συμφωνία, ενώ οι φίλαθλοι με γέμισαν με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο 31χρονος που θέλει να ξεχάσει την περασμένη σεζόν που είχε στη Γαλλία και τον πήγε πίσω συγκριτικά με τα όσα έκανε και πέτυχε στη Λίβερπουλ.

Η Ρόμα μάλιστα παρουσίασε τον Ολλανδό με ένα video που τον δείχνει να βγαίνει σταδιακά μέσα από μια πισίνα φορώντας τη φετινή εμφάνιση των Τζαλορόσι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς