14.3 C
Athens

Χαμός για τον Λεβαντόφσκι στο Καμπ Νου: Περισσότεροι από 50.000 οπαδοί των Μπλαουγκράνα αποθέωσαν τον Πολωνό!

Τέτοια υποδοχή είχε μόνο ο Ζλάταν! Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι παρουσιάστηκε κι επίσημα από την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου, μπροστά σε περίπου 50.000 (!) οπαδούς των Καταλανών που τον αποθέωσαν δηλώνοντας με κάθε τρόπο τον θαυμασμό και την τρέλα τους για τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην Μπαρτσελόνα. Σας ευχαριστώ πολύ. Ο δρόμος ήταν μεγάλος, αλλά η ευτυχία μου είναι τεράστια που τελικά ήρθα. Ελπίζω να σας προσφέρω πολλά γκολ και πολλές χαρές. Ελπίζω το τέλος της σεζόν να μας βρει έχοντας κατακτήσει όλους τους τίτλους», είπε από μικροφώνου ο Πολωνός επιθετικός που άφησε την Μπάγερν και την Γερμανία έπειτα από 12 χρόνια.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, αναφέρθηκε στη θέληση του 33χρονου άσου να φορέσει τα «μπλαουγκράνα», λέγοντας: «Σε ευχαριστώ για την προσπάθεια που έκανες να έρθεις στην Μπαρτσελόνα. Η Μπάρτσα είναι κάτι παραπάνω από ένας σύλλογος», είπε απευθυνόμενος στον «Λέβα» και συμπλήρωσε: «Δεν ήταν εύκολο να γίνει η μεταγραφή, αλλά η θέληση του Ρόμπερτ κυριάρχησε. Αξίζει όλη την υποστήριξή μας. Είναι μια ιστορική μέρα για μας αυτή της μεταγραφής του».

Δείτε εικόνες και video από την υποδοχή… ήρωα στον «Λέβα» και τα κόλπα του με την μπάλα:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς