20.8 C
Athens

Η Εθνική Υπηρεσία Εγκλήματος ερευνά πιθανή εμπλοκή της αλβανικής μαφίας για την ύποπτη κίτρινη του Τζάκα

Οι ερευνητές της NCA έχουν προχωρήσει αρκετά το ψάξιμό τους για την υπόθεση ύποπτου στοιχηματισμού στην αποβολή του Τζάκα, έχοντας πλέον στα χέρια τους αρκετά στοιχεία που φανερώνουν μέχρι και εμπλοκή της αλβανικής μαφίας στον ασυνήθιστα υψηλό όγκο συναλλαγών στη συγκεκριμένη επιλογή

Σοβαρή τροπή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση της ύποπτης κίτρινης κάρτας του Γκράνιτ Τζάκα στο ματς της Άρσεναλ με τη Λιντς (4-1) της περασμένης περιόδου στην Premier League.

Συγκεκριμένα η Εθνική Υπηρεσία Εγκλήματος (ΝCA) ανέλαβε τη συγκεκριμένη υπόθεση μετά από έρευνα της FA για ύποπτο στοιχηματισμό στη φάση που ο Ελβετός μέσος τιμωρήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση στο 86ο λεπτό του αγώνα της Άρσεναλ με τη Λιντς κι ενώ οι Κανονιέρηδες προηγούνταν με 4-1.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έφερε στο φως η Sportsmail οι ερευνητές της NCA έχουν προχωρήσει αρκετά το ψάξιμό τους για αυτή την υπόθεση, έχοντας πλέον στα χέρια τους αρκετά στοιχεία που φανερώνουν μέχρι και εμπλοκή της αλβανικής μαφίας στον ασυνήθιστα υψηλό όγκο συναλλαγών στη συγκεκριμένη επιλογή (σ.σ. αποβολή του Τζάκα μετά το 80′).

Το NCA εξετάζει επίσης τους ισχυρισμούς ότι ο Alban Jusufi, ένας Σουηδο-Αλβανός επιθετικός που του επιβλήθηκε πενταετής αποκλεισμός για στημένους αγώνες από τα σουηδικά δικαστήρια το 2017, έβγαλε τεράστια ποσά ποντάροντας στην κίτρινη του Τζάκα.

Πάντως, Άρσεναλ και FA δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα δημόσια για την συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν ο ίδιος ο Τζάκα που έχει καταγωγή από την Αλβανία εμπλέκεται με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο στον παράνομο στοιχηματισμό, κάτι που εφόσον αποδειχθεί θα του προκαλέσει τεράστια προβλήματα με τον νόμο.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς