19.7 C
Athens

Ο Καβάνι έκανε την έκπληξη και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπόκα Τζούνιορς

Μετά τον Σουάρες και ο Καβάνι επέλεξε με την καρδιά κι όχι την τσέπη του αποφασίζοντας να συνεχίσει την καριέρα του στην Αργεντινή για χάρη της Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Ουρουγουανός φορ που έμεινε ελεύθερος τον προηγούμενο μήνα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βρέθηκε σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα «μία ανάσα» από το να υπογράψει στην Βιγιαρεάλ, ωστόσο κάτι τέτοιο τελικά δεν πρόκειται να συμβεί, καθώς τα έχει βρει σε όλα με την ιστορική ομάδα της Αργεντινής.

Όπως μεταδίδει ο μετρ των μεταγραφών Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Καβάνι έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με την Μπόκα, η οποία κινήθηκε έξυπνα και γρήγορα για την απόκτησή του έχοντας πάντως ως ισχυρό σύμμαχο και την επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στη χώρα που «γέννησε» τον Μαραντόνα και τον Μέσι.

Έτσι, μετά από μία «φτωχή» σεζόν με τη Γιουνάιτεντ στην οποία μέτρησε μόλις 20 συμμετοχές με δύο γκολ και μία ασίστ ο 35χρονος φορ θα μεταβεί άμεσα στο Μπουένος Άιρες για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Μπόκα και να ζήσει από κοντά τη μαγική ατμόσφαιρα του «Μπομπονέρα».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς