15.7 C
Athens

Η Ζρίνσκι σόκαρε με δέκα παίκτες την Τόμπολ, εύκολα η Ράκοφ των Παπανικολάου – Σβάρνα

Ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης στα playoffs του Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού Ολυμπιακού – Σλόβαν Μπρατισλάβας, πήρε η Ζρίνσκι που επιβλήθηκε με 1-0 της Τόμπολ στο Μόσταρ της Βοσνίας.

Σε μια αναμέτρηση με ελάχιστες ευκαιρίες, οι Βόσνιοι κατόρθωσαν παρά την αποβολή του Τσόρλουκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 55′, να βρουν το χρυσό γκολ στο 76′ με τον Γιάνκοβιτς. Οι Καζάκοι δεν αντέδρασαν, ολοκλήρωσαν το ματς και εκείνοι με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Τομάσεβιτς στο 84′ αλλά θα έχουν την ευκαιρία στην έδρα τους για ανατροπή.

Στο άλλο ματς του Conference με… ελληνικό ενδιαφέρον η Ράκοφ του Γιάννη Παπανικολάου και του Στράτου Σβάρνα (έπαιξαν και στα 90′) επικράτησε εύκολα με 2-0 της Ντουνάισκα Στρέντα στη Σλοβακία. Οι Κυπελλούχοι Πολωνίας βρήκαν τα δύο γκολ με τον Ίβι Λόπεθ στο πρώτο μέρος και με την εικόνα που παρουσίασαν δύσκολα θα πέσουν θύμα έκπληξης στη ρεβάνς. Θυμίζουμε πως ο νικητής του συγκεκριμένου ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός – Σλάβια Πράγας με φόντο μια θέση στους ομίλους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς