15.9 C
Athens

Νίκη νο. 250 για τον Μεντβέντεφ στο Μεξικό

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, επέστρεψε νικηφόρα στα κορτ, μετά από απουσία έξι εβδομάδων. Ο Ρώσος επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, χρειάσθηκε 1,5 ώρα για να επικρατήσει με 6-4, 6-3 του Αυστραλού, Ρίνκι Ζιτζικάτα (Νο 224 στον κόσμο) και να συνεχίσει την πορεία του, προς την κατάκτηση του διεθνούς τουρνουά, που φιλοξενείται στην πόλη Λος Κάμπος του Μεξικού.

«Κάποιος μου είπε, ότι επρόκειτο να συμβεί, διαφορετικά δεν θα το ήξερα. Θέλω περισσότερες νίκες, αλλά είναι καλό να έχω 250. Το συναίσθημα δεν ήταν κακό. Θα μπορούσα να είχα κάνει περισσότερα break, αλλά όταν κερδίζεις είναι μια χαρά», είπε μετά τον αγώνα ο Μεντβέντεφ, ο οποίος σημείωσε την 250η επιτυχία της καριέρας του στο απλό.

Ο Μεντβέντεφ, δεν αγωνίσθηκε στο Wimbledon αφού οι διοργανωτές αποφάσισαν να αποκλείσουν τους Ρώσους και τους Λευκορώσους, λόγω της εισβολής του ρωσικού στρατού στην Ουκρανία και κατά συνέπεια, δεν είχε παίξει από τον προημιτελικό του τουρνουά στο χορτάρι στην Μαγιόρκα, όπου ηττήθηκε από τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα, στις 23 Ιουνίου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς