20.8 C
Athens

Σέλουκ: «Ο Ολυμπιακός ένας από τους διεκδικητές του Τουρέ, δεν έχει υπογράψει ακόμη ο Γιάγια»

Θολώνει πάλι τα νερά ο ατζέντης του Γιάγια Τουρέ, Ντιμίτρι Σέλουκ, καθώς με δηλώσεις του ισχυρίζεται ότι ακόμα δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση

Με νέα τοποθέτησή του ο ατζέντης του Γιάγια Τουρέ θολώνει πάλι τα νερά για το μέλλον του παίκτη, επιβεβαιώνοντας τις συζητήσεις για τον Ολυμπιακό, αλλά τον βάζει μέσα στους διεκδικητές και όχι ως σίγουρο προορισμό του.

Ο ιδιόρρυθμος Ντιμίτρι Σέλουκ ξαναχτύπησε, αυτή την φορά με δηλώσεις του στην ουκρανική ιστοσελίδα championat. «Οι διαπραγματεύσεις για τον Γιάγια Τουρέ συνεχίζονται», ισχυρίζεται αρχικά ο ατζέντης και συνεχίζει ως εξής:

«Υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται από Ισπανία, Αγγλία και Ελλάδα, αλλά ακόμα δεν έχει υπογράψει σε καμία».

Ο Σέλουκ μιλάει για έναν από τους διεκδικητές για τον Θρύλο: «Ο Ολυμπιακός είναι ένας από τους διεκδικητές για τον Γιάγια. Έχει παίξει εκεί, γνωρίζει τους οπαδούς και σίγουρα μια μεταγραφή του στην ομάδα θα αναβαθμίσει όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, έχουμε προτάσεις από πολλές ομάδες και ακόμα η οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί».

Βεβαίως, δεν έχει στεγνώσει ακόμα το… μελάνι από το τιτίβισμα του Σέλουκ ότι Τουρέ θα παίξει με ομάδα που τον Αύγουστο αντιμετώπισε την Μπέρνλι, ενώ και ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά τον αγώνα στην Αγγλία δήλωσε την διάθεση του Γιάγια να ξαναπαίξει στον Ολυμπιακό.

Ο Σέλουκ είναι δαιμόνιος και έχει δημιουργήσει έναν μεγάλο ντόρο γύρω από τον Τουρέ και τον Ολυμπιακό σε πρώτο πλάνο. Φυσικά ό,τι είναι να γίνει θα τελειώσει στις επόμενες ώρες, καθώς οι ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη μέχρι το βράδυ της Δευτέρας πρέπει να δηλώσουν τα ρόστερ τους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς