18.3 C
Athens

Ολυμπιακός: Εκτός από τη λίστα με Σλόβαν οι Χουάνγκ και Καρβάλιο, μέσα ο Άβιλα

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ρωσίας καθυστέρησε την κάρτα του Νοτιοκορεάτη που αναγκαστικά δεν υπολογίζεται προσωρινά από τον Κορμπεράν – Διαθέσιμος ο Άβιλα, προβλήματα τραυματισμών για Βρσάλικο και Μανωλά.

Σε δύο αλλαγές, όπως δικαιούται από την UEFA, προχώρησε ο Κάρλος Κορμπεράν ενόψει των αναμετρήσεων του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο Ισπανός προπονητής έβαλε στη λίστα τους Γκονσάλο Άβιλα και Ουσεϊνού Μπα που υπολογίζονται για την αναμέτρηση της Πέμπτης στο Καραϊσκάκη ενώ εκτός έμειναν ο Ζοάο Καρβάλιο και ο Ίνμπομ Χουάνγκ.

Ο διεθνής Νοτιοκορεάτης μέσος μάλιστα είναι σημαντική απώλεια καθώς είχε εμφανίσει εξαιρετική εικόνα στις προπονήσεις. Η μη προσθήκη του στη λίστα οφείλεται στην καθυστέρηση της ρώσικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας να αποστείλει την κάρτα του. Εκτός βρίσκεται και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Ντόρον Λάιντνερ.

Τα προβλήματα πάντως δεν λείπουν στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού αφού τόσο ο Σίμε Βρσάλικο όσο και ο Κώστας Μανωλάς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δύσκολα θα είναι σε θέση να αγωνιστούν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς