12 C
Athens

Τεσσάρα η Μακάμπι Χάιφα, προς… Ολυμπιακό ο Απόλλων Λεμεσού

Οι Ισραηλινοί ισοπέδωσαν από την πρώτη αναμέτρηση τον κάκιστο Απόλλωνα Λεμεσού, ο οποίος αν δεν κάνει την ανατροπή του αιώνα θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού (εφόσον περάσει τη Σλόβαν) στα playoffs του Europa League.

Ασταμάτητη ήταν η Μακάμπι Χάιφα στην πρώτη αναμέτρηση του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς ισοπέδωσε με 4-0 τον Απόλλωνα Λεμεσού στο Ισραήλ και μετέτρεψε τη ρεβάνς σε αναμέτρηση διαδικαστικού χαρακτήρα.

Η ομάδα του Μπαράκ Μπαχάρ προηγήθηκε στο 38′ με ένα απίστευτο αυτογκόλ του Πεμπέρν στο ντεμπούτο του με τους πρωταθλητές Κύπρου και στο δεύτερο μέρος ξεκίνησε ο εφιάλτης.

Ο Αλί Μοχάμεντ βρήκε δύο γκολ στο 54′ και στο 62′ για να κάνει το 3-0 και ενώ στο 61′ είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γιοβάνοβιτς. Ο Χαζίζα έδωσε την ασίστ στον Πιερό για το τελικό 4-0 στο 79′, με τον επιθετικό από την Αϊτή να φτάνει τα τρία γκολ στα τελευταία δύο του παιχνίδια.

Ο Απόλλων Λεμεσού που δεν είχε ούτε τελική στον στόχο (!) εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (εφόσον περάσει τη Σλόβαν) στα playoffs του Europa League.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς