21.2 C
Athens

Ίβιτς: Ο περυσινός Άρης ήταν ο καλύτερος των τελευταίων 30 ετών, θα παίξει ο Ζάχαβι

Ο Βλάνταν Ίβιτς έδωσε την είδηση της συμμετοχής του Έραν Ζάχαβι στην αναμέτρηση της Μακάμπι με τον Άρη στο Τελ Αβίβ, γνωστοποιώντας πως ο Ισραηλινός φορ που επέστρεψε φέτος είναι σε θέση να αγωνιστεί.

«Ο Ζάχαβι θα παίξει και περιμένουμε να είναι έτοιμος. Είναι πιθανό να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. Με εξαίρεση τον Γιαγκόν και τον Πιβέν οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια μίλησε για τον Άρη με μεγάλο σεβασμό:

«Ζω στη Θεσσαλονίκη, είναι το σπίτι μου και φυσικά παρακολουθώ το ελληνικό Πρωτάθλημα. Γνωρίζω τον Άρη και το στιλ παιχνιδιού του. Το καλοκαίρι αντικατέστησε 7-8 παίκτες και ενίσχυσε τον εαυτό του με ποιοτικούς παίκτες. Ο περσινός Άρης ήταν ίσως ο καλύτερος των τελευταίων 20-30 χρόνων. Έχουμε μεγάλο σεβασμό γιατί έχει παρουσιάσει εξέλιξη από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα ο τωρινός ιδιοκτήτης αλλά θέλουμε να τους κερδίσουμε και να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Είναι απαραίτητο να κρατήσουμε στη άμυνα και να είμαστε συνεπείς στη διατήρηση της αγωνιστικής κατάστασή μας.

«Δεν είναι τόσο εύκολο να πείσεις τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Κάναμε δύο-τρεις κινήσεις και την τελευταία στιγμή οι ποδοσφαιριστές αρνήθηκαν για διαφορετικούς λόγους. Θέλουμε να ενισχυθούμε σε συγκεκριμένες θέσεις. Εγώ είμαι ο πρώτος που θέλει να ενισχυθεί η ομάδα αλλά δεν θα φέρω έναν παίκτη έτσι για να πω ότι έφερα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς