22.6 C
Athens

Παπασταθόπουλος: Ντροπιαστικό το ματς με τη Μακάμπι Χάιφα, να δείξουμε ότι ήταν μια κακή στιγμή

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης των πρωταθλητών Ελλάδας με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και εμφανίστηκε επικριτικός με την εικόνα της ομάδας του κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα κάνοντας λόγο για ντροπιαστική εμφάνιση.

Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός υπογράμμισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να δείξουν «πεινασμένοι» απέναντι στους Σλοβάκους και τόνισε πως χρειάζεται όλοι να αποδείξουν ότι ο επαναληπτικός με τη Μακάμπι Χάιφα ήταν μια κακή στιγμή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι διαφορετικό πρέπει να κάνει: «Να τα κάνουμε όλα διαφορετικά. Αυτό το πράγμα με τη Μακάμπι δεν ήταν Ολυμπιακός. Αισθανόμαστε ακόμη άσχημα, ντροπιαστικό ματς. Αποφασίσουμε να δείξουμε σε όλους, ότι ήταν μία κακή στιγμή που δεν πρέπει να γίνει ξανά. Ο χρόνος δεν είναι αρκετός για οποιονδήποτε πριν από το παιχνίδι. Έδειξε τα πρώτα πράγματα που θέλει από εμάς στο γήπεδο. Θα είμαστε πιο έτοιμοι, θα βάλουμε στο παιχνίδι μας κάποια από τα πράγματα που μας έχει δείξει».

Για το αν βλέπει ξεκάθαρα διαφορετικά στοιχεία δουλειάς: «Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που είναι διαφορετικά, χωρίς να πω ότι είναι καλύτερο ή χειρότερο από πριν. Υπάρχουν στοιχεία που πρέπει να βάλουμε στο παιχνίδι, να είμαστε συγκεντρωμένοι να περάσουμε πιο γρήγορα στη νέα φάση».

Για το τι να περιμένει από την ομάδα αύριο ο κόσμος: «Να περιμένει έναν Ολυμπιακό που θα είναι πεινασμένος από το πρώτο λεπτό, θα παλέψουμε για τη νίκη, θέλουμε να δείξουμε ότι αυτό το οποίο συνέβη ήταν ντροπιαστικό και δεν θα συμβεί ποτέ. Δεν θέλουμε να το ξαναζήσουμε».

Για το ποιο θα είναι το σημείο κλειδί: «Πιστεύω ότι καθοριστικό είναι πώς θα μπούμε εμείς και πόση υπομονή θα έχουμε στην επίθεση και στην άμυνα. Να είναι κοντά η ομάδα, να έχουμε σωστές αντιδράσεις στον αγώνα. Βάσει και αυτών που μας είπε ο προπονητής, πιστεύω θα έχουμε μία καλή νύχτα και ένα καλό αποτέλεσμα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς