17 C
Athens

Εξυγιαντική κωμωδία: Η ΕΠΟ έριξε την ποινή του ΠΑΟ, ακολουθεί ο ΠΑΟΚ!

Η ποινή του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια ντροπής στον τελικό του περασμένου Μαϊου στο ΟΑΚΑ σβήστηκε σαν να μην υπήρξε ποτέ, σε μία απόφαση – σκάνδαλο που δείχνει από νωρίς τις προθέσεις της «μπαλτάκειας» ΕΠΟ

Ο Παναθηναϊκός -όπως και ο ΠΑΟΚ- είχε τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για τα μεγάλης έκτασης επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας τον περασμένο Μάιο στο ΟΑΚΑ, ωστόσο στο σήμερα (3/8) οι Πράσινοι δικαιώθηκαν μέσω της έφεσης που άσκησαν και θα αγωνιστούν κανονικά με τον κόσμο στο πλευρό τους στα πρώτα δύο παιχνίδια της σεζόν στη Super League, σε μία απόφαση που δείχνει από νωρίς τις προθέσεις της «μπαλτάκειας» ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Γιοβάνοβιτς θα παίξει κανονικά μπροστά στον κόσμο της στη Λεωφόρο απέναντι σε Ιωνικό την 1η αγωνιστική (21/8) αλλά και ΑΕΚ στην 4η αγωνιστική της Λίγκας.

 

Μάλιστα, πέρα από την αφαίρεση της ποινής των κεκλεισμένων θυρών μειώθηκε και το πρόστιμο που είχε επιβληθεί στην ΠΑΕ Παναθηναϊκό και «άγγιζε» τις 64.000 ευρώ. Πλέον μένει να δούμε αν θα ισχύσει το ίδιο και για τον ΠΑΟΚ.

Πάντως δεν θα εκπλαγεί κανείς αν δει να μειώνεται ή ακόμα και να εξαφανίζεται και η ποινή του ΠΑΟΚ για τα ντροπιαστικά επεισόδια του τελικού.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς