21.3 C
Athens

ΠΑΟΚ: Οριστική απόφαση για αποδέσμευση των Κούρτιτς και Αουγκούστο

Από την απόλυτη αποθέωση στα αζήτητα: Ο Δικέφαλος του Βορρά περιμένει προτάσεις για τους Κούρτιτς και Αουγκούστο αναζητώντας παράλληλα τους αντικαταστάτες τους μόλις τρεις εβδομάδες πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Λέφσκι Σόφιας στον β’ προκριματικό του Conference League κι όλα δείχνουν ότι οι επιπτώσεις ενός «γκράντε στραπάτσου» στην Ευρώπη θα είναι σημαντικές και άμεσες.

ΠΑΟΚ: Πρόστιμο σε Βιεϊρίνια, Αουγκούστο και Κούρτιτς για το ματς με τη Λέφσκι

Αρχικά, στον Δικέφαλο του Βορρά αναμένεται να γίνουν κινήσεις για… καθυστερημένη ενίσχυση σε κύριες θέσεις του ρόστερ, ενώ στο κάδρο υπάρχουν και οι αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών που λογίζονταν ως βασικοί πυλώνες της περσινής σεζόν.

Η περίπλοκη κατάσταση με τον Γιάσμιν Κούρτιτς όλα δείχνουν ότι θα οδηγήσει σε «διαζύγιο», με τον Σλοβένο να αποχαιρετά με τον τρόπο του το κοινό της Τούμπας στο ματς της περασμένης Πέμπτης.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ βέβαια αντί για χειροκρότημα πετούσαν μπουκάλια προς κάθε κατεύθυνση και το «last dance» του πρώτου «ασπρόμαυρου» σκόρερ της σεζόν που μας πέρασε δεν ήταν έτσι όπως το σχεδίαζε ο ίδιος.

Οι ιταλικές σειρήνες για την απόκτησή του δεν λένε να κοπάσουν, ο ΠΑΟΚ δεν δείχνει πρόθυμος να του ανανεώσει το συμβόλαιο με τα λεφτά που ζητάει (περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ για 2 χρόνια) και πλέον είναι θέμα χρόνου ο Σλοβένος μέσος να τα «μαζέψει» από την Τούμπα με προορισμό τη Serie B!

Από εκεί και πέρα σκέψεις γίνονται και για τις πωλήσεις άλλων ποδοσφαιριστών με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο να βρίσκεται στη «μαύρη λίστα» του Λουτσέσκου και τον Μπότο να περιμένει ικανοποιητικές προτάσεις ώστε να προχωρήσει άμεσα η πώληση του Βραζιλιάνου που φυσικά θα πρέπει να αντικατασταθεί. Ειδάλλως ο ΠΑΟΚ θα μείνει με μόλις τρία διαθέσιμα χαφ στο υπάρχον ρόστερ του (Σβαμπ, Τσιγγάρας και Ντάντας).

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς