18.2 C
Athens

Super League: Κίνδυνος αναβολής της έναρξης, συνάντηση με κυβερνητικά στελέχη για τα χρήματα από το στοίχημα

Εκπρόσωποι των ομάδων της Super League και κυβερνητικά στελέχη θα συναντηθούν την Τετάρτη (3/8) για το ζήτημα των χρημάτων από το στοίχημα και το ενδεχόμενο να υπάρξει αναβολή στη σέντρα του πρωταθλήματος είναι αρκετά πιθανό.

Στον… αέρα βρίσκεται η έναρξη της Super League έπειτα από την ενημέρωση του υφυπουργείου Αθλητισμού πως δεν θα δοθούν στις ομάδες τα προβλεπόμενα χρήματα από το στοίχημα μέχρι το τέλος του 2022.

Ο επαγγελματικός αθλητισμός παρακολουθεί με μεγάλη ανησυχία τα δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί και ήδη ο ΕΣΑΚΕ φρόντισε να κάνει ξεκάθαρη τη θέση του αφήνοντας για την ώρα στην άκρη τις σκέψεις περί αναβολής του πρώτου τζάμπολ της νέας σεζόν. Από την άλλη, δεν ισχύει το ίδιο για τη Super League 2 αλλά και για τη Super League με τη σέντρα να είναι αρχικά προγραμματισμένη για την Παρασκευή 19 Αυγούστου με την πρώτη αγωνιστική.

Την Τετάρτη (3/8) υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση εκπροσώπων της Super League με στελέχη της κυβέρνησης στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να δοθεί μια λύση και για την ώρα τα πάντα είναι ανοιχτά όπως και το ενδεχόμενο αναβολής στην έναρξη του πρωταθλήματος. Από το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης συνάντησης θα κριθούν πολλά και είναι δεδομένο πως οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς