19.9 C
Athens

Μπάχαλο με την Alpine: Ανακοίνωσε τον Πιάστρι για αντικαταστάτη του Αλόνσο και ο Αυστραλός διέψευσε τη συμφωνία δημόσια!

Κι όμως. Παρεξηγήσεις – και σοβαρές μάλιστα – συμβαίνουν και στον κόσμο της Formula 1. Η Alpine υπέπεσε σε απίστευτη γκάφα την Τρίτη (2/8) καθώς ανακοίνωσε πως ο Όσκαρ Πιάστρι θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Αλόνσο που αποχωρεί και θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Εστεμπάν Οκόν στην ομάδα. Ο 21χρονος Αυστραλός οδηγός και πρωταθλητής στη Formula 2 διέψευσε την ανακοίνωση της Alpine – στην οποία βρίσκεται την τελευταία τετραετία – τονίζοντας πως δεν θα βρίσκεται στην ομάδα την επόμενη σεζόν!

«Αντιλαμβάνομαι πως χωρίς τη συγκατάθεσή μου η Alpine έχει δημοσιεύσει ένα δελτίο Τύπου το απόγευμα πως θα οδηγώ για εκείνους την επόμενη σεζόν. Αυτό είναι λάθος και δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο με την Alpine για το 2023. Δεν θα οδηγώ για την Alpine την επόμενη χρονιά», ανέφερε ο Πιάστρι προκαλώντας τεράστια σύγχυση την ώρα που τα ξένα Μέσα τον φέρνουν μια ανάσα από τη McLaren ως αντικαταστάτη του Ντάνιελ Ρικιάρντο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς