23.1 C
Athens

Ο Κίριαν Ροντρίγκεθ της Λας Πάλμας αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με καρκίνο

Σε σοκ βρίσκεται η Λας Πάλμας και το ισπανικό ποδόσφαιρο καθώς ο αμυντικός της ομάδας των Καναρίων Νήσων, Κίριαν Ροντρίγκεθ αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin που είναι μια μορφή καρκίνου που αντιμετωπίζεται με χημειοθεραπείες ειδικά αν εντοπιστεί σε πρώιμο στάδιο.

Ο 26χρονος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη (2/8) και αποκάλυψε πως θα δώσει μάχη το επόμενο διάστημα τονίζοντας πως σύντομα θα επιστρέψει δυνατός.

«Όταν έκανε τις ιατρικές εξετάσεις πριν την προετοιμασία είπα στον σύλλογο όταν δεν αισθάνομαι καλά σωματικά και αισθανόμουν πόνο ενώ είχε και φλεγμονή. Έκανα εξετάσεις και βρήκα πως έχω διογκωμένη σπλήνα και οι τιμές του ασβεστίου δεν ήταν καλές. Διαγνώστηκα θετικός στον κορωνοϊό και έκανα κι άλλες εξετάσεις για να μου αφαιρέσουν μια μικρή κύστη και να δουν τι συμβαίνει. Οι γιατροί μου είπαν πως έχω λέμφωμα Hodgkin και θα πρέπει να ακολουθήσω θεραπείας. Είναι μια διαφορετική μάχη που ξεκινά και θέλω να με βλέπουν όλοι δυνατό. Τον Δεκέμβριο οι φίλαθλοι θα έχουν την καλύτερη μεταγραφική περίοδο γιατί σκοπεύω να επιστρέψω», ανέφερε μεταξύ άλλων με τους συμπαίκτες, τους ανθρώπους της Λας Πάλμας και τους δημοσιογράφους να τον χειροκροτούν συγκινημένοι πριν τη μεγάλη μάχη που θα δώσει ο Ισπανός για τη ζωή του.

Ο Ροντρίγκεθ προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Λας Πάλμας και συνολικά μετρά 100 συμμετοχές με επτά γκολ και εννέα ασίστ με την πρώτη ομάδα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς