15.7 C
Athens

«Ο Ολυμπιακός ανάμεσα στις ομάδες που διεκδικούν τον Τζόρνταν Λάρσον»

Δημοσίευμα από τη Σουηδία αναφέρει ότι ο 25χρονος Σουηδός άσος που έμεινε ελεύθερος από την Σπαρτάκ Μόσχας βρίσκεται ψηλά στη λίστα τόσο του Ολυμπιακού όσο και της Νότιγχαμ, της Βασιλείας και της Γαλατάσαραϊ

Στη Σουηδία αναφέρουν σήμερα (2/8) ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη λίστα των ομάδων που διεκδικούν την υπογραφή του 25χρονου επιθετικού Τζόρνταν Λάρσον, ο οποίος πριν λίγους μήνες έμεινε ελεύθερος από την Σπαρτάκ Μόσχας και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ιστοσελίδα «SportBladet» στη Σουηδία ο Λάρσον έχει προσελκύσει ήδη το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Ευρώπης, ανάμεσά τους τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Νότιγχαμ Φόρεστ. Σε αυτές τις δύο τα σουηδικά Μέσα προσθέτουν και τις Σέλτικ, Εσπανιόλ.

Όπως γράφουν οι Σουηδοί τελευταία στο κόλπο για την απόκτησή του μπήκαν επίσης η Γαλατάσαραϊ, η Βασιλεία και η Μαγιόρκα, με τον μάνατζερ του παίκτη να εξετάζει αναλυτικά όλες τις επιλογές για το μέλλον του πελάτη του, που σε 3 σεζόν στη Ρωσία με τη φανέλα της Σπαρτάκ σημείωσε συνολικά 27 γκολ και 9 ασίστ σε 83 παιχνίδια.

Ενδιάμεσα, μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν που μας πέρασε, είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στην ΑΪΚ Στοκχόλμης της πατρίδας του, με την οποία πρόλαβε να αγωνιστεί σε 11 ματς με απολογισμό 3 γκολ και 2 ασίστ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Οι πολύ καλές του σεζόν στη Ρωσία εκτόξευσαν τη χρηματιστηριακή του αξία στα 8 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt, ενώ ο ίδιος φέρεται να αξιώνει συμβόλαιο δύο εκατομμυρίων για να πει το «ναι» σε έναν από τους ενδιαφερόμενους, με τον Ολυμπιακό να παρακολουθεί «ζεστά» τις τελευταίες ώρες την δύσκολη περίπτωσή του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς