15.9 C
Athens

Η Λίβερπουλ «έδεσε» τον Ζότα στο Άνφιλντ με συμβόλαιο μέχρι το 2027

Δεν το κουνάει από το Λίβερπουλ ο Ντιόγο Ζότα.

Ο Πορτογάλος διεθνής επιθετικός υπέγραψε πρόωρη επέκταση συμβολαίου με τους Ρεντς που θα τον κρατήσει στο Άνφιλντ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2027, με τη Λίβερπουλ να διατηρεί στο ρόστερ της έναν από τους πιο σταθερούς σε απόδοση ποδοσφαιριστές της τα δύο τελευταία χρόνια.

Η σύμβαση του προηγούμενου συμβολαίου του Ζότα έληγε τον Ιούνιο του 2025 και οι άνθρωπο της Λίβερπουλ με έξυπνες και γρήγορες κινήσεις πρότειναν ένα ακόμη καλύτερα συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές στον Πορτογάλο που φυσικά δεν μπορούσε να αρνηθεί και σήμερα (2/8) έβαλε την υπογραφή του στο χαρτί που τον κρατά στα αγγλικά γήπεδα για 5 ακόμη σεζόν.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Ντιόγκο Ζότα δήλωσε στο Liverpoolfc.com:

«Λοιπόν, είμαι πολύ περήφανος, πρέπει να πω. Προφανώς από τότε που έφτασα πριν από δύο χρόνια καθιερώθηκα ως σημαντικός παίκτης σε αυτή την ομάδα – αυτό ήθελα από την αρχή.

Τώρα, υπογράφοντας μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία, είναι προφανώς από την οπτική γωνία του συλλόγου απόδειξη της πίστης στον εαυτό μου ως παίκτη. Για μένα, προφανώς είναι πολύ καλό να αποδείξω ότι θα είμαι εδώ για λίγο. Λοιπόν, η αρχή μιας νέας σεζόν, ας το κάνουμε

Δυστυχώς για μένα, είχα μια αναστάτωση σε αυτή την προετοιμασία γιατί τραυματίστηκα [στο] τελευταίο παιχνίδι της σεζόν παίζοντας με την Πορτογαλία. Λοιπόν, επέστρεφα σε αυτήν την προετοιμασία, το ένιωσα λίγο ξανά. Έτσι θα περάσουν μερικές εβδομάδες ακόμα, θα έλεγα.

Όταν παλεύεις για όλα, όπως κάναμε πέρυσι, απλά θέλεις να το ξανακάνεις και να το κάνεις καλύτερα, γιατί είναι εφικτό. Αυτή η κίνηση είναι μέσα μου και ξέρω ότι είναι στους συμπαίκτες μου και σε όλο το προσωπικό. Έχουμε τα πάντα για να παλέψουμε για αυτούς τους τίτλους εκεί έξω», ήταν τα λόγια του.

Ο Ζότα μετά από δύο σεζόν στο Άνφιλντ μετρά συνολικά 34 τέρματα σε 84 συμμετοχές. Και συνεχίζει.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς