21.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Με τον ηττημένο του Μακάμπι Χάιφα – Απόλλων Λεμεσού στα playoffs του Europa League

Οι Ερυθρόλευκοι έμαθαν σήμερα τον αντίπαλό τους στα playoffs του Europa League σε περίπτωση πρόκρισης επί της Σλόβαν, που θα προκύψει από τον ηττημένο του ζευγαριού Μακάμπι Χάιφα – Απόλλων Λεμεσού

Ο Ολυμπιακός έμαθε σήμερα (2/8) τον πιθανό αντίπαλό στη φάση των playoffs του Europa League, με τους Ερυθρολεύκους να έχουν μπροστά τους πρώτα τις αναμετρήσεις με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Σε περίπτωση πρόκρισης οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τον ηττημένο του ζευγαριού Μακάμπι Χάιφα – Απόλλων Λεμεσού, με το ενδεχόμενο να αναμετρηθούν ξανά με τους Ισραηλινούς να είναι ορθάνοιχτο!

Τα παιχνίδια της μοίρας φέρνουν πιθανή νέα συνάντηση του Ολυμπιακού με τους Ισραηλινούς, που πήραν το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League μετά τη νίκη με 4-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι Πειραιώτες, που πρέπει πρώτα να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Σλόβαν, στον δρόμο προς τους ομίλους του Europa League και πιο συγκεκριμένα στη φάση των playoffs θα βρουν απέναντί τους είτε τη Μακάμπι Χάιφα από το Ισραήλ είτε τον Απόλλωνα Λεμεσού από την Κύπρο.

Θυμίζουμε ότι από τη Δευτέρα (1/8) οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν μπει και επισήμως στην εποχή του Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πάγκο των Ερυθρολεύκων μπροστά στο κοινό του «Γ. Καραϊσκάκης» την ερχόμενη Πέμπτη (4/8, 22:00) για το πρώτο ματς με τη Σλόβαν.

Τα πρώτα παιχνίδια των playoffs θα πραγματοποιηθούν στις 18 Αυγούστου, ενώ οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα στις 25 Αυγούστου. Θυμίζουμε ότι στο σενάριο αποκλεισμού του Ολυμπιακού από τον τρίτο προκριματικό, η ευρωπαϊκή συνέχεια θα δοθεί μέσω του Conference League.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των playoffs στο Europa League:

Ντνίπρο – ΑΕΚ Λάρνακας / Παρτιζάν
Γάνδη – Ομόνοια
Αούστρια Βιέννης – Φενέρμπαχτσε / Σλοβάτσκο
Λίνφιλντ / Ζυρίχη – Χαρτς
Μάριμπορ / Ελσίνκι – Σίλκενμποργκ
Μάλμε / Ντούντελανζ – Σίβασπορ
Καραμπάγκ / Φερεντσβάρος – Σάμροκ / Σκούπι
Ολυμπιακός – Σλόβαν / Μακάμπι Χάιφα – Απόλλων Λεμεσού
Ερυθρός Αστλερας / Πιούνικ – Σέριφ / Βικτόρια Πλζεν
Λουντογκόρετς / Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μπόντο Γκλιμτ / Ζαλγκίρις

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς