18.9 C
Athens

Αθλητικός διευθυντής Λεβάντε: Είμαστε κοντά με τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του Μπάρντι

Ο Φελίπε Μινιάμπρες αποκάλυψε πως η Λεβάντε έχει σχεδόν συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του Μπάρντι και το μπαλάκι βρίσκεται στην πλευρά του 27χρονου επιτελικού μέσου.

Το όνομα του Ένις Μπάρντι βρίσκεται εδώ και μερικά 24ωρα στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό και ο αθλητικός διευθυντής της Λεβάντε τη Δευτέρα (1/8) επιβεβαίωσε πως υπάρχουν συζητήσεις σε πολύ προχωρημένο στάδιο για τον επιτελικό μέσο από τη Βόρεια Μακεδονία.

Ο Φελίπε Μινιάμπρες ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Με τον Ολυμπιακό είμαστε πολύ κοντά. Είναι περισσότερο απόφαση του ποδοσφαιριστή παρά δική μας. Εμείς έχουμε κάποιες λεπτομέρειες (σ.σ. με τον Ολυμπιακό) που θα ολοκληρωθούν».

Όπως αναφέρεται στα ισπανικά ρεπορτάζ εδώ και μέρες, με τα μπόνους επίτευξης στόχων η μεταγραφή του θα «αγγίξει» το ποσό των 4.500.000 ευρώ. Ο Σκοπιανός επιτελικός μέσος έχει αγωνιστεί επίσης με τις Ούιπεστ και Χέλσινγκμποργκς, ενώ στην πενταετία που βρίσκεται στην Ισπανία για χάρη της Λεβάντε μετράει 162 ματς με 24 γκολ και 15 ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς