19.8 C
Athens

«Ο Ολυμπιακός επικοινώνησε με τον ατζέντη του Σέρι της Μακάμπι Χάιφα»

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται στο Ισραήλ και επιβεβαιώνονται από τον ατζέντη του παίκτη, οι Ερυθρόλευκοι ρώτησαν για την περίπτωση του Σέρι της Μακάμπι Χάιφα, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τους Ισραηλινούς

Ο Σέρι ήταν αυτός που με τη δική του εκτέλεση φάουλ ξεκλείδωσε πρώτος την άμυνα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης για να ακολουθήσουν τα τέρματα των Πιερό και Φανί για το τελικό 0-4 υπέρ των Ισραηλινών.

Στον Ολυμπιακό φαίνεται να εντυπωσιάστηκαν από την απόδοσή του Σουριναμέζου άσου της Μακάμπι και όπως γράφεται στον Τύπο του Ισραήλ ήρθαν άμεσα σε επικοινωνία με τον ατζέντη του προκειμένου να μάθουν λεπτομέρειες για το συμβόλαιό του με την ισραηλινή ομάδα και τις ετήσιες απολαβές του.

«Ο Ολυμπιακός πήρε τον ατζέντη του για να ελέγξει πότε λήγει το συμβόλαιό του, ποιος είναι ο μισθός του και ποιες είναι οι απαιτήσεις της Μακάμπι Χάιφα», αναγράφεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «sport5.co.il», ενώ το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε στη συνέχεια και ο ατζέντης του 34χρονου επιθετικού.

«Είναι κολακευτικό που ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, δεν είναι η μόνη ομάδα στην Ευρώπη που ακολουθεί τη Σερί. Έχει συμβόλαιο με τη Μακάμπι Χάιφα μέχρι το τέλος της σεζόν και αυτήν τη στιγμή είναι επικεντρωμένος αποκλειστικά στους στόχους του συλλόγου», είπε μιλώντας στο Sport.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς