19.9 C
Athens

Πόλο: Ηττήθηκε από το Μαυροβούνιο και κατέλαβε την 2η θέση στο «Σαμαρτζίδης Καπ» η εθνική

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών στο τουρνουά που διεξήχθη στην πισίνα του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε 13-10 από το Μαυροβούνιο, στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής, και ολοκλήρωσε το «Σαμαρτζίδης Καπ» με απολογισμό δύο νίκες και μια ήττα, την ώρα που οι Βαλκάνιοι πανηγύρισαν το «3 στα 3» στο τουρνουά.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 2-3, 2-4, 2-3.

Η Εθνική προηγήθηκε 3-1 και 4-2 στο πρώτο οκτάλεπτο, αλλά στη δεύτερη περίοδο το Μαυροβούνιο ισορρόπησε το ματς, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει ισόπαλο 6-6. Στη συνέχεια οι Βαλκάνιοι προηγήθηκαν 11-8, η «γαλανόλευκη» μείωσε σε 11-10, ωστόσο το Μαυροβούνιο «κλείδωσε» τη νίκη και την πρώτη θέση στο τουρνουά. Την τρίτη θέση πήρε η Ολλανδία που επιβλήθηκε 11-7 της Γερμανίας, ενώ πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά αναδείχθηκε ο Μαυροβούνιος Μάρκο Μρσιτς.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Τζωρτζάτος, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης, Καλογερόπουλος 1, Αργυρόπουλος-Κανακάκης 2, Γκιουβέτσης 1, Παπαναστασίου 2, Γκίλλας 1, Γούβης, Κάκκαρης, Νικολαΐδης, Βλαχόπουλος 2, Λιμαράκης.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (Βλάντιμιρ Γιόκοβιτς): Λάζοβιτς, Μρσιτς 3, Μπαβίσεβιτς, Πέρκοβιτς 2, Μούρισιτς, Ράντοβιτς, Βίντοβιτς, Ντούρντιτς 2, Ουκρόπινα 3, Βούγιοβιτς 3, Κόρατς, Πέτκοβιτς, Ντούροβιτς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς