18.3 C
Athens

Παρί – Ναντ 4-0: Με ηγέτη τον Νεϊμάρ και σκόρερ τους Μέσι – Ράμος οι Παριζιάνοι σήκωσαν και το Σούπερ Καπ

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βραζιλιάνο άσο που σκόραρε δις και τους Μέσι - Ράμος σε κέφια η Παρί υπέταξε με «τεσσάρα» τη Ναντ και κατέκτησε ένα ακόμη τρόπαιο στη Γαλλία

Απόλυτη κυρίαρχος στη Γαλλία η Παρί Σεν Ζερμέν!

Οι Παριζιάνοι έχοντας τα μεγάλα αστέρια τους -πλην Εμπαπέ- σε μεγάλη βραδιά υπέταξαν με 4-0 την Κυπελλούχο Ναντ πανηγυρίζοντας το πρώτο εγχώριο τρόπαιο της σεζόν.

Πρωταγωνιστής στην ευρεία νίκη της ομάδας του Γκαλτιέ ο -μέχρι πρότινος- φευγάτος Νεϊμάρ που πέτυχε δύο τέρματα και κέρδισε ένα πέναλτι. Γκολ και οι Μέσι, Σέρχιο Ράμος που μπήκαν με ορέξεις στη νέα σεζόν.

ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΓΚΟΛ – ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΝΕΪΜΑΡ ΣΤΟ 2-0

Οι πρωταθλητές Γαλλίας μετέτρεψαν τον τελικό του Σούπερ Καπ σε παράσταση για έναν ρόλο και κυριάρχησαν από το ξεκίνημα, όταν μόλις στο 11′ πήραν προβάδισμα χάρη στη μαγεία του Λίο Μέσι.

Ο Αργεντινός άσος άδειασε τον Λαφόντ με υπέροχη ντρίμπλα για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στη συνέχεια ανέλαβε ο Νεϊμάρ που σκόραρε με το απευθείας φάουλ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, για να έρθει ο Σέρχιο Ράμος με τρομερό τακουνάκι και ξανά ο Βραζιλιάνος αστέρας από το σημείο του πέναλτι για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της Παρί, που πανηγύρισε με εμφατικό τρόπο το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΡΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 3-0

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Ντοναρούμα, Κιμπεμπέ, Μαρκίνιος, Ράμος, Μέντες, Βεράτι, Βιτίνια, Χακίμι, Νεϊμάρ, Μέσι, Σαράμπια.

ΝΑΝΤ: Λαφόντ, Καστεγέτο, Τζιροτό, Παλουά, Άπια, Σισοκό, Κιριβέλα, Κοκό, Μπλας, Γκεσάντ, Σιμόν.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς