18.2 C
Athens

Αποκλεισμός – σοκ και για τη Χέρτα στο Κύπελλο Γερμανίας

Οι εκπλήξεις στο Κύπελλο Γερμανίας συνεχίζονται, καθώς, μία μέρα μετά τους αποκλεισμός των Λεβερκούζεν και Κολωνίας από Έλβερσμπεργκ και Γιάν Ρέγκενσμπουργκ, αντίστοιχα, ήταν η σειρά της Χέρτα Βερολίνου να… αποχαιρετήσει, νωρίς-νωρίς (ήτοι απ’ τον 1ο γύρο) τη διοργάνωση, καθώς ηττήθηκε απ’ την Μπραουνσβάιχ με 6-5 στα πέναλτι, έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς που έφτασε ως το 4-4 στην παράταση!

Οι πρωτευουσιάνοι έδειξαν να απλοποιούν τα πράγματα από νωρίς, όταν πήραν «κεφάλι» με δύο γκολ διαφορά πριν το ημίχρονο χάρις στα τέρματα των Σέλκε (10′) και Μαολιντά (42′). Η Μπραουνσβάιχ αντέδρασε και έφερε το ματς στα ίσα με τα γκολ των Μπέχρεντ (63′) και Λάουμπερμπαχ (66′).

Στην παράταση ο Φεράι έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους (91′), όμως η Χέρτα το… γύρισε ξανά μέσα σε τέσσερα λεπτά, με τα γκολ των Τουσάρ (103′) και Λουκεμπάκιο (106′). Στο 118′ ο Χένιγκ ισοφάρισε ξανα σε 4-4 κι οδήγησε τις δύο ομάδες στα πέναλτι, όπου «μίλησε» η ψυχραιμία των παικτών της Μπραουνσβάιχ, που επικράτησαν με 6-5 και πήραν το «εισιτήριο» για τον 2ο γύρο του Κυπέλλου.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς